Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hva er bra med livet?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hva er bra med livet?

juli 12 2021 - 05:23
Hei, jeg er en ung jente i 20 årene som har i den siste tiden begynt å sette spørsmålstegn på livet. Jeg føler at jeg har mistet all livsgleden i meg. Før var jeg sosial og elsket å le, ha det gøy og møte nye mennesker. Nå er jeg helt det motsatte. Jeg har mistet all glede jeg måtte ha. Jeg får høre konstant at «livet blir bedre» men når blir det? Jeg skulle ønske jeg ikke var her. Jeg føler meg bare som en byrde. Jeg har ingenting å bidra med i denne verdenen. Kanskje verden hadde vært et bedre sted uten meg?

Har vurdert lenge å gå til psykolog, men jeg er bare redd for å bli dømt. Jeg vil ikke åpne meg til en total fremmed.. jeg vil bare greve et hull i bakken og forsvinne..
Avatar

Det finnes hjelp

juli 12 2021 - 13:44
Hei!
Uff, jeg kjenner meg igjen i det du skriver. Men du må ikke være redd for å ta kontakt med lege og/eller psykolog. Det finnes mange råd både gode og mindre riktige for at akkurat du skal få det bedre, men det viktigste er først å åpne for noen du kan stole på.
Ønsker deg lykke til videre!
Bare send meg en melding hvis du føler for det
Avatar

Re: Hva er bra med livet?

juli 12 2021 - 16:55
Det må ha skjedd noe spesielt som gjorde at du fikk et helt annet syn på livet?

Min erfaring er at psykologer bare har en profesjonell interesse av hva du har å fortelle dem. De bryr seg ikke om hvem du er eller hvor du kommer fra. De har ingen følelsesmessig bånd slik som venner/familie/kjæreste har, og de har hørt alle mulige historier før. Så de kommer helt sikkert ikke til å dømme deg. Det er jo de som forstår hvilke mekanismer som ligger bak depresjon, de tenker ikke i klisjeer sånn som mange andre mennesker gjør, at de deprimerte er late eller bare trenger å skjerpe seg litt for å fikse livet.
Avatar

:)

juli 21 2021 - 03:29
Absolutt ingenting
Til forsiden