Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hore, freak og bitch?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hore, freak og bitch?

mai 15 2017 - 00:15
Jeg har slitt med deprisjon en stund. Vet ikke hvordan det startet, og det er perioder der jeg føler meg helt fin. Men akkurat nå er det helt jævlig! Jeg føler at jeg ikke er verdt noe. Jeg sliter veldig med å stole på folk og å åpne meg for nye mennesker, så har egt ikke så mange venner.

Jeg har kjæreste og en bestevenn som jeg snakker med om det, men i det siste har det ikke hjulpet så mye. Jeg driver med selvskading i form av kutting, når jeg forteller noen om det sier de bare at jeg overdriver og at det ikke er så ille. I det siste har jeg blitt tatt med i en jentegjeng, og i starten var det supert! Endelig noen å snakke med.

Jeg mistet jomfrudommen min til kjæresten min, noe jeg ikke angrer på i det hele tatt. Jeg delte dette med jentegjengen, etter dette har jeg ikke blitt behandlet likt. De kaller meg hore og sier at jeg er ufornuftig og dum. Tidligere denne uka ble jeg i tillegg seksuellt trakasert av boeb jeg trodde jeg kunbe stole på.

Jeg snakket med læreren min om trakaseringen, men fikk et slapt "de vet ikke bedre" til svar. Som sagt tidligere sliter jeg med å snakke med folk om ting jeg sliter med, så at jeg snakker med henne var en stort steg. Nå vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg og hvem jeg kan snakke med som faktisk er villig til å gjøre noe med saken.

Jeg har snakket med kjæresten om det, men han vet ikke hva han dkal gjøre. Jeg var alt for nærme å ta mitt eget liv i dag også. Jeg vet at de som har såret meg ikke vet det, men jeg tar meg altfor nær av det. Og nå føler jeg at alt jeg er og alt folk ser meg for er en hore, freak og bitch.
Avatar

.

mai 15 2017 - 08:16
Du har vært med 1 gutt og du blir kalt hore... nei den jentegjengen ville jeg droppet med en gang, høres ikke særlig snille eller oppegående ut! Dette er noe du helt klart ikke burde ta deg nær av!
Det er vanskelig å "få" gode venner, har få av de selv og man må ta godt vare på de, tror selv jeg aldri vil klare å få nye..
Avatar

Re: Hore, freak og bitch?

mai 15 2017 - 10:46
kmel0701: Du er ingen hore, det er bare slikt jenter slenger ut for å øke sin egen verdi i gruppa (sammenlignet med din verdi). De slenger ofte ut ting som "hore" til andre jenter som har noen form for seksuell aktivitet i det hele tatt (enten det gjelder tap av jomfrudom eller bare seksuell aktivitet i det hele tatt) - selv om de ofte er like "horete" eller verre i sitt eget liv, i all hemmelighet. Jenter er mester-hyklere (noe jeg trodde du var klar over, siden du er jente selv og dermed har kunnet observere jentegjenger fra innsiden hele livet).

Klassisk eksempel: "Åh, hun er hore ass, hun lå med en fyr på første date!" (...men det hun ikke forteller er at hun selv er villig til å gjøre akkurat det samme, hvis hun er med den riktige fyren.)


Offedm92: Dude, selvfølgelig ville du klart å få nye venner :) Du har jo venner nå i det hele tatt, så da er det jo helt klart noe ved deg som er et vennskap verdig.
Til forsiden