Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Høst..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Høst..

okt 13 2016 - 00:39
Jeg liker ikke denne tiden på året. Jeg har vært veldig syk opp til flere ganger de siste årene.. Det har heldigvis gått over, men jeg har innsett at jeg alltid vil bli litt deprimert på høsten/vinteren. Det er heldigvis ikke like ille som det en gang var, men det er likevel utrolig kjipt. Jeg vet heldigvis at det er normalt for mange å ha det kjipt på denne tiden av året!

Jeg har virkelig ikke lyst til å reise på jobb for tiden. Jeg gjør det fordi jeg må, men det er så utrolig vanskelig! Jeg sliter med å sove, jeg sliter med å stå opp og jeg takler ikke tanken på jobb.. Jeg har sosialangst, og har ikke hatt særlig mange venner de siste 7 årene. Nå begynner jeg å bli kjent med noen, men har fortsatt bare én god venn.. Jeg vet jeg har mulighet til å finne på ting med de andre også og jeg føler meg ensom, men likevel klarer jeg ikke å finne på ting. Tanken på å være ute blant folk gjør meg bare dårlig. Hvordan kan jeg klage på å være ensom om jeg ikke er villig til å gjøre en innsats selv?? Det henger jo ikke sammen i det hele tatt. Jeg ligger bare inne på soverommet under dyna og ser på serier hele dagen! Nå er jeg allerede på sesong 5 av grey's anatomy, og jeg startet å se på det for bare et par uker siden.. haha! Jeg har et ensomt liv!
Avatar

Re: Høst..

okt 18 2016 - 00:27
Jeg blir også deprimert hver høst. Jeg håper du kan se verdien i en venn... Det er flere enn veldig mange har. Ta godt vare på den ene :-)
Til forsiden