Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp

mars 23 2020 - 02:35
Hei.
Kjæresten min er verdens nydeligste jente, både på innsiden og utsiden. Hun har dessverre gått gjennom en del kjipe ting opp gjennom, og sliter for tiden med depresjon og selvmordstanker.
Jeg føler meg hjelpesløs oppi det hele. Føles ut som at ingenting hjelper! Hun har vært hos psykolog før men sier det ikke hjelper. Tips? Hun fyller 20 snart.

Hun er alt for meg og veldig mange andre også
Avatar

Tilstedeværelse

mars 24 2020 - 21:27
Vær der for henne, men ikke tving henne til å prate om hun ikke vil. Om dere sover sammen, og har mye nærhet, så hjelper det å spoone mye. Spis god mat sammen. Bare vær der for henne.

Om hun er mye sliten kan det være fint om du ser på film/serie så kan hun sove eller slappe av uten å snakke med deg.

Husk de små tingene, di er de viktigste tingene du kan gjøre, alt du trur er ubetydelig er nok detaljer hun legger merke til. Som et kyss på pannen, en klem, et kyss, små sms'er og lignende. Man husker ikke de store tingene, men de små.

Avatar

Bra du rekker ut

mars 27 2020 - 20:13
Prøv å få ho til å skrive ned tanken i ord, selv. I en egen bok, eller på notisblokkfiler. Og du bør ikke kreve å lese dette. Du bør bare støtte ho i å gjøre og fullføre denne prosessen. Da får ho tankene ned i ord, og kan lettere håndtére det.

Et annet råd er å spørre om ho har lyst til å snakke med psykolog eller terapeut om dette. Spørre fastlegen hennes om ho vil gjøre det. Men da mener jeg ho bør ha skapt et grunnlag selv først; Skrevet ned tankene og fått reflektért rundt sin egen situasjon først.

Livet er langt. Vi har utrooolig mange år å gjøre endringer på. Husk dette. Man har lang tid på å få til endringer, uansett hva slags dritt som har skjedd i fortiden. På å endre ugjerninger.

Du er snill som hjelper ho med psykologiske problemer!
Til forsiden