Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp

mai 25 2019 - 01:38
Nå er jeg lei av å våkne opp hver dag til det samme. Angst, depresjon og tankene om hvor lite jeg er verdt. Føler jeg står på kanten av ett stup og alt som skal til før jeg detter utfor er ett lite dytt. Jeg er sliten, trøtt og lei av livet. Klar for å ta imot den siste dytten og ramle utfor mot friheten. Men det er ikke det jeg vil. Men kroppen og hodet orker ikke mere. Jeg er desperat og trenger hjelp men vet ikke hvordan. Føler jeg har prøvd alt. Hjelp!!!
Avatar

Hei

mai 25 2019 - 03:46
Det er ikke rart du er sliten og lei som du sier av å våkne opp til det samme.du føler alt er håpløst.håploshet er mektig akkurat som angst og depresjon.du sier du har prøvd alt.har du da prøvd ut terapi og medisiner?har du noen rundt deg som støtter deg familie el venner.
Avatar

Re: Hjelp

mai 26 2019 - 18:00
Jeg ble anbefalt emestring men føler det har motsatt effekt. Blir sittende hjemme alene og jobbe med angsten, depresjonen og tankene. Jeg kjenner at det å jobbe med det på den måten bare trigger det ennå mere. Har ikke fått noe medisinsk behandling bortsett fra noen sovepiller som ikke funker, og beroligende jeg skaffe på egenhånd. Kan legge til selvmedisinering med alkohol..

Jeg er vokst opp i en Jehovas vitne familie som er blitt ganske splittet. Jeg valgte å forlate Jehovas vitner og har da mistet masse familie pga det valget. Den lille familien jeg har igjen er spredd over hele landet.
Vennene jeg hadde tok eks konas parti når vi skilte oss.
Så det er lite av familie og venner og livsglede men desto mere av håpløshet, depresjoner, angst og skyldfølelse mot meg selv....
Avatar

Re: Hjelp

mai 26 2019 - 19:12
Jeg har ingen kloke ord til deg, Ersol1981, men det er kanskje en mager trøst for deg å vite at jeg føler det på akkurat samme måte som deg. Du må gjerne legge meg til som venn om føler for det, kjenner meg igjen i mye av det du skriver.
Til forsiden