Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp,

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp,

mai 12 2019 - 00:13
Jeg henger meg veldig mye oppi ting noe som blir sagt kan jeg tenke på i flere dager og noen ganger flere år.Jeg henger meg intenst og tenker og tenker på det.føles noen ganger der hvor det er ett filter søppelbøtte at den ikke fins hos meg jeg bare drar med meg alt videre og det surrer og surrer og bygger seg på og blir større og større og da er jeg ødelagt får enda mer angst og alt mulig som følger med i tillegg og da får jeg smerter i kroppen som følger med.Det er jo selvfølgelig de verste tingene jeg henger meg oppi.det krever så mye krefter og jeg blir utslitt og det trenger seg og trenger seg på.Det krever så mye og tapper for energi.Bare lurer på om. noen av dere har det slik at dere henger dere så intenst oppi ting og tenker på det i flere dager og noen ganger flere år?
Avatar

Re: Hjelp,

mai 12 2019 - 19:20
Hei!
Jeg vet nøyaktig hvordan du har det. Har hatt det slik selv i mange år, og har ikke gjort noe med det fordi jeg har trodd det skal gå over av seg selv. Pluss jeg vil ikke være til bry. Det har gått ut over konsentrasjon og søvn. Klarer liksom ikke la tankene gå. "Hvorfor gjorde jeg det?" "Hvorfor skjedde det?" "Hva om/hva hvis" osv.

Anbefaler deg å gå til fastlegen din, og se om han/hun kan hjelpe deg.
Jeg går selv til DPS nå, og de er noe av det beste som har hendt meg. Det hjelper veldig å ha en person å prate med,og få ryddet litt opp i tankene.

Utenom det kan jeg anbefale deg å meditere 5 min om dagen feks før du legger deg.,Jeg selv bruker en app som heter Headspace. Det handler hovedsakelig å fokusere på pusten din, og la tankene "gå".

Prøv å se for deg tankene dine som en elv, der du står på siden og lar elven, altså tankene, bare gå.

Ta kontakt om du ønsker, vil gjerne hjelpe deg.

Håper du får det bedre!:)

Avatar

Hei

mai 12 2019 - 21:49
Det er så slitsomt når det trenger seg på og man klarer ikke å slutte for det trenger seg og trenger seg på.som jeg skrev til deg der hvor det skal være en søppelbøtte hvor ting skal kastes som ikke betyr så mye hos meg drar jeg det med videre.Jeg går i behandling mange år nå er også veldig fornøyd.
Avatar

Re: Hjelp,

mai 13 2019 - 15:23
hei! ny her på forumet. og,ja har det te tider likedan. kjenne mæ absolutt igjen i det du skriv
Avatar

Hei

mai 13 2019 - 21:03
Jeg skulle bare ønske jeg hadde en søppelbøtte hvorcalt der unødvengige kunne kastes i.men jeg ser ingen filter eller bøtte bare at jeg drar med meg alt videre.
Avatar

Ja...

mai 16 2019 - 22:29
Har gitt opp å protestere. Hjernen min tolker alt negativt. Føler meg ingenting verdt uansett om folk sier bra ting til meg. Og nettopp selvforakt får vel folk til å holde seg unna
Avatar

Hei

mai 17 2019 - 00:49
Nettopp redsinder know what you mean som hjernen min bare ser alt det negative og pessimistiske mens komplimenter de forsvinner jeg klarer ikke ta det til meg.trenger desperat søppelbøtte
Til forsiden