Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp..

juli 19 2017 - 21:12
Har en utrolig dårlig dag i dag.. Jeg er så utrolig sliten nå, og har så lyst til å bare gi opp! Den er så utrolig tung og bære, denne forbanna depresjonen.. Jeg kommer meg liksom ikke ut av det. Jeg har det bittelitt lettere en dag eller to, også er det rett tilbake igjen. Jeg har ikke energi til noe, vet at det er bedre å tvinge seg ut på ting, men jeg klarer ikke. Klarer ikke å snakke med noen en gang.. Er litt lei av å høre det samme gang på gang "det blir bedre, bare hold ut, så blir det bedre". Hvor lenge skal jeg vente på at det skal bli "bedre"? Det har vært slik i et år nå, egentlig lengre enn det også, men de gode periodene varte lengre før. Jeg går til samtaler på DPS, men det er liksom det samme opp igjen og opp igjen. Jeg har fortalt at jeg har mye selvmordstanker, at jeg har lyst til å dø, men at jeg ikke kan fordi jeg ikke har samvittighet til å såre de rundt meg. Men så lenge jeg ikke har konkrete planer om å ta livet mitt er det liksom ikke så ille. Jeg føler at jeg ikke blir tatt helt seriøst, jeg må bare gjøre "sånn og sånn" så blir jeg nok frisk. Men jeg klarer ikke å gjøre det på egenhånd, nå har jeg forsøkt i over et år, og har egentlig bare blitt verre enn jeg var når jeg oppsøkte hjelp.. Jeg ser ikke noen annen måte å slippe unna depresjonen enn døden, men har ikke mulighet til å dø.. Det er helt forferdelig for å være ærlig. Er det noen som kjenner seg igjen som faktisk har klart og bli friske? Hva hjalp isåfall? Jeg er ganske desperat etter råd egentlig..
Avatar

Re: Hjelp..

juli 19 2017 - 22:23
Hei!


Det er leit å høre at du har det så tungt at du ser på døden som eneste utvei. Jeg kan veldig godt forstå følelsen din og kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Vet hvordan det er å skulle hente frem krefter for å presse seg ut og gjøre ting man egentlig ikke orker. Jeg har ikke blitt frisk, men jeg vil bare råde deg til å aktivt finne en eller fler som kan hjelpe deg mer målrettet med å komme litt ovenpå. Vet at det kan virke både urealistisk og hardt, men jeg er sikker på at om du kommer deg litt opp så vil tanken på døden bli mer fjern og lite reell. Har du forsøkt å be om innleggelse eller har du sett på alternativer som Modum Bad o.l.? Dette kan være det du trenger for å komme deg på rette siden og få gode hjelpemidler du kan bruke for å holde deg frisk.

Hold ut, det er nok mange som er glade i deg og det finnes bare en av deg :)
Avatar

Takk

juli 23 2017 - 23:40
Tusen takk for svar, det hjelper mye bare det :)
Avatar

:)

juli 24 2017 - 17:19
Jeg skulle gjerne gjort mer for deg, men håper du har klart å komme deg litt ovenpå igjen. Bruk alle de gode periodene til å ta tak eller be om hjelp. For når man er langt nede så er det ofte det siste man vil å be om hjelp.

Jeg tror på deg :)
Til forsiden