Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp vær så snill

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp vær så snill

des 1 2019 - 03:49
Jeg har gått rundt i 1 år som suicidal og har orøvd å ta mitt eget liv 3 ganger. Jeg vet ikke hvordan jeg skal takle livet mer. Jeg blir konstant såra og er redd for hva som kommer til å skje med meg. Jeg vet ikke hvordan jeg skal gjøre ting lenger og det skremmer meg. Jeg har en vennine som jeg har ekstreme følelser for (jeg føler jeg elsker hun) og hun har såret meg flere ganger, men jeg har aldri tørt å si det til hun. Jeg går alltid tilbake fordi jeg elsker hun. Hjelp meg vær så snill.. jeg vet ikke hvor mye mer jeg klarer..
Avatar

Re: Hjelp vær så snill

des 1 2019 - 06:45
Hei. Det høres veldig tøft og leit ut. Mitt beste råd er å oppsøke profesjonell behandling, men det har du kanskje gjort allerede?
Avatar

Hei

des 1 2019 - 13:52
Huff trist å høre. Synes du burde si at hun sårer deg. Da vet hun at hun sårer deg. Hvis ting blir veldig vanskelig kan man gå på legevakta. Du burde søke hjelp hos dps. Psykisk helse i bydelen burde du også søke. Bestill legetime med en gang. Det haster med at du får hjelp. Håper du snart blir bedre og får hjelp.
Avatar

Hei

des 2 2019 - 18:11
Ta kontakt på pm hvis du vil prate
Avatar

pssssst

des 4 2019 - 04:59
håper det går bedre med deg
trist å lese innlegget ditt
jeg har selv flere forsøk bak meg
men nå har jeg ikke vært innlagt
siden i fjor sommer da
vil bare si det finnes alltid håp
les kommentarene grundig
du kan komme gjennom dette
gi aldri opp
Til forsiden