Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp med å håndtere depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp med å håndtere depresjon

nov 17 2019 - 20:09
Jeg er mannlig student på 22 år som har vært deprimert i 3 år. Jeg bor alene i hybel, og flesteparten av dagene går jeg ikke ut utenom for å handle mat. Når jeg sitter hjemme så bruker jeg hele dagen min til å sitte forran dataskjermen. Dette gir meg NULL glede i livet, og det er egentlig ikke noe jeg har lyst til å gjøre, men jeg føler ikke jeg har noen alternativ.

Målet mitt er å aldri sitter forran en skjerm igjen resten av livet mitt, men jeg har et problem: Hva skal jeg bruke tiden min på isteden? Jeg har prøvd å slutte før, og det endte med at jeg satt på gulvet og stirret i veggen i to timer før jeg sovnet på ettermiddagen.

Hvordan kan jeg fylle dagen min når jeg bestemmer meg for å bli kvitt det jeg bruker alle mine timer på den dag i dag? Jeg klarer ikke å gjøre noe som helst. Klarer ikke å studere, klarer ikke å rydde eller vaske, klarer ikke å trene.

Vær så snill og hjelp meg.
Avatar

Re: Hjelp med å håndtere depresjon

nov 18 2019 - 10:51
E du student så skal det være en psykologtjeneste tilknyttet, har du prøvd å få hjelp der?
Avatar

Re: Hjelp med å håndtere depresjon

nov 19 2019 - 00:29
Jeg har vært hos psyokolog tidligere, og bestile time igjen for 2 måneder siden. Har fått time neste torsdag.
Avatar

Re: Hjelp med å håndtere depresjon

nov 19 2019 - 11:17
Kjenner meg litt igjen det du skriver, og så bra du får hjelp hos psykolog. Kan du skrive ned ting du egentlig liker å gjøre? Så har du det som mål. Jeg har dyr som får meg opp av senga. Har du lov å ha dyr der du bor? Kunne det vært noe? F.eks en katt som er litt lettvint? Eller er du glad i å være ute? Kan du prøve å gå en liten tur, eller en lang tur? Jeg personlig er veldig glad i å være ute, har ikke så mange venner her jeg bor nå, og prøver å pushe meg til å gå masse turer. Noen ganger planlegger jeg langtur, tar med meg niste osv og setter meg en plass i skogen. Trenger ikke å være en tur på flere timer, men har du kommet deg ut så har du kommet langt :)
Til forsiden