Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp.. livet er for mye

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp.. livet er for mye

mai 29 2021 - 22:03
Hei jeg vil bare dø. Jeg er bare helt utmattet, og deprimert. Er det noe vits i kjempe lenger?
Prøvd tabletter, ikke gjort meg noe bedre heller motsatt.
Ikke fått ordentlig hjelp fra psykolog, hjelper det? Går nå, det er vel siste håpet mitt. Orker ikke mer!!! Vil gjerne høre om andres erfaringer med psykolog/terapi.
Avatar

Re: Hjelp.. livet er for mye

mai 29 2021 - 22:29
Jeg har endelig funnet en terapeut som ser meg og bryr seg, er viktig at man finner en psykolog som man får en god relasjon til. Hang in there!! <3
Avatar

Re: Hjelp.. livet er for mye

mai 29 2021 - 23:11
Åååh tusen takk for oppmuntrende svar Valmuefrø90<3!
Avatar

Kjemp!

mai 30 2021 - 22:32
Jeg forstår bekymringen din vanvittig godt! Jeg hadde nada trua på at jeg noen gang kom til å komme meg ut av mørket. Men jeg ringte mental helse sin hjelpetelefon for å lufte meg, noen få dager senere gikk jeg med på frivillig innleggelse på psyk. Etter utskrivelse fikk jeg oppfølging fra dps, men en liten annen greie enn tidligere. nettbasert psykoterapi og programmet jeg var under heter for braive. Jeg er nå friskmeldt fra depresjonen jeg var fanget i. Selv når du tror det ikke finnes håp, ikke gi opp! Det er så mye der ute av forskjellige former for terapi, ditt liv er like mye verdt som alle andres. Jeg håper virkelig du finner noen å prate med, noen ganger kan det hjelpe å snakke med noen andre enn de man kjenner. Mental helse har f.eks mange flinke mennesker, de dømmer ikke men lytter <3 Og ja kjemp! Jeg kjempet lenge, møtte motgang gang på gang, men det er sånn man lærer. Så lenge du finnes litt motivert for å få det bedre, ta frem den indre krigeren du har i deg, KJEMP. Ikke gi etter for de mørke tankene..
Avatar

Re: Hjelp.. livet er for mye

mai 31 2021 - 22:45
Tusen takk for fine svar Gameofroy og shinyrainbow<3. til alle: hadde en time i dag, og det gikk bra. Veldig motiverende å høre deres erfaringer og at det faktisk fungerer med terapi. Endring er vanskelig, men fint å høre at terapi kan utgjøre en vesentlig forskjell hvis man finner en behandler man har kjemi med. Tusen takk for støtten<3!!! Jeg skal ikke gi opp selv om det er vanskelig.
Avatar

Re: Hjelp.. livet er for mye

juni 10 2021 - 09:08
Tusen takk for tips Libra1985:)

Jeg ville bare oppdatere dere litt, har gått i terapi og det fungerer Hurraaaa!!!
Men det går utover kjæresten min, bruker de fleste ressursene mine på å komme meg gjennom dagen og har rett og slett ikke noe å gi til kjæresten min. Håper ikke det blir slutt!
Til forsiden