Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp! Og psykolog :/

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp! Og psykolog :/

okt 18 2020 - 17:14
Jeg er en gutt på 19 år. Jeg sliter en del med sosial angst, generell angst og depresjon. Jeg studerer vernepleie men er ikke super motivert fordi jeg ikke helt vet hva jeg vil bli. Jeg har vonde tanker om meg selv og tror jeg ikke kommer til å oppnå noe i livet å bare bli en fattig tulling eller noe sånt. Jeg har vært hos psykolog hos helsestasjon for barn og ungdom. Dette hjalp ikke noe særlig. Skal prøve å skifte fastlege fordi den jeg har nå tar meg ikke på alvor. Slik at jeg kan få booket en skikkelig psykolog. Jeg studerer i Kristiansand. Kan du hjelpe meg å få en god psykolog som kan virkelig hjelpe meg? Jeg trenger virkelig noen å snakke med fordi jeg har det veldig tungt for tiden...
Avatar

Re: Hjelp! Og psykolog :/

okt 24 2020 - 04:55
Det er sikkert mulig for deg å skrive om deg selv til Kristiansand s psykologer, helst med avtale. De astlegen har vel oversikten over disse, og du bør ikke gi deg før han tar deg alvorlig.
Til forsiden