Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp

jan 25 2016 - 11:22
Følelsen av å ikkje orka ein dritt er tilbake. Orker ikkje stå opp, orker ikkje å gå på do, orker ikkje gå på skulen. Altså eg klarar ikkje noko... Er det nokon her inne som kan komme med eit godt råd, som kan hjelpe meg til å komme meg på skulen osv?
Avatar

Re: Hjelp

jan 25 2016 - 19:15
fæl følelse det der...hva gjør man?
Hvis du er unormalt trøtt, er det nok lurt å ta en tur til legen. Kanskje er det noe fysisk galt med deg, mangel på vitaminer eller lignende. Om ikke, kan du i samarbeid med legen kanskje komme fram til en psykisk årsak, og finne løsninger på det.

Det er ganske normalt å bli giddalaus i perioder, men hvis du ikke kommer deg på skolen, og ikke en gang orker tanken på å gå på do, nei, da er det fare på ferde.

Kom deg til legen så fort som mulig!!!
Avatar

ikkje orke noko.....

jan 26 2016 - 20:54
vel, eg tenkjer iallfall at det er ein grunn til at du ikkje orkar noko, det er ein grunn til at du er deprimert. Du må finne ut kva den grunnen er, og så må du snakke med ein person du stolar på, gjerne læraren din, eller ein forelder....eller andre, og du må fortelle koss du har det. Det hjelper ofte godt.......det er ein god start.....
Avatar

Gå inn på youtube og Søk på og se

feb 25 2016 - 19:46
- Advice Series Marina Joyce
- suicidal girl makes an unforgettable video everyone should see
Det hjalp meg veldig :-D
Til forsiden