Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Henger ikke det meste sammen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Henger ikke det meste sammen?

mars 12 2019 - 15:46
Prøver litt å søke etter ting, finne ut hvilken hjelp som er mulig å oppdrive. Terapi, selvhjelp, lese bøker, kontakte lege osv.

Så detter jeg innom her og ser "Knagger" på temaer. Men henger ikke alt på en eller annen måte sammen? Kanskje i varierende grad, men det er vel relatert til hverandre?

Har vel mer eller mindre slitt med meg selv siden barndommen men kjenner ting blir verre. Kan våkne med tårer uten noen grunn. Kan gå tidlig fra jobb for å dempe verden med piller og vin. Låser meg inne. Stenger verden ute. Skyver de rundt meg vekk. Kan begynne å svette og skjelve uten noen grunn. Sover lite. Hadde jeg ikke hatt forpliktelser med å stille opp for noen små mennesker tror jeg ikke jeg hadde vært her. Godt jeg ikke trenger hjelp og greier å takle dette selv. Godt jeg er flink å opptre at alt er bra. Men håper det snart tar slutt på en måte at ingen ser ned på meg. Godt at den ene personen jeg har hatt i livet mitt hvor jeg har virkelig prøvd å åpne meg med gjorde akkurat det jeg gjør med andre, skyver dem vekk. Det hjalp. Det og vinen. Tomt glass. Trenger mer.
Avatar

Re: Henger ikke det meste sammen?

mars 12 2019 - 23:02
Det er klokt tenkt at temaene her henger sammen, hvertfall noen av dem. Men det er kanskje lettere å skrive og lese innlegg når vi har en eller annen inndeling.

Det høres ut som du bærer på noen vonde opplevelser du ikke er bevisst på, som ligger i din underbevissthet. Når du våkner med tårer og du har noe å døyve med piller og vin og alle de andre tingene du beskriver så virker det veldig sannsynelig at det er noe i deg du trenger å lufte ut sammen med noen som er god på å møte deg, kanskje en god psykolog, en prest eller en klok snekker eller rengjøringsarbeider for den del. Hvis vi åpner oss for et annet menneske så er vi sårbare, men vi kan få så veldig mye igjen for det hvis vi treffer på den som kan gi oss trygghet. Vi mennesker er et flokkdyr, så det er meningen og det ligger i vår natur at vi skal hjelpe hverandre.

Vit at du er tøff som tør å beskrive hvordan du har det, tør å se hva du gjør.
Avatar

Hei

mars 17 2019 - 23:00
Jeg leste det du skrev og tenkte hvor tøft det må være for deg for det er ting som plager deg også må du døyve det ned med andre ting vinen som du sier men jeg tenker det som plager deg er det viktig å få hjelp til for det forsvinner ikke uansett hvor mye vil du tar det kommer til å trenge seg på.når du våkner opp med tårer i øynene og ikke vet hvorfor og du sier du skjelver og svetter og det gjør man ofte med angst.å gå med maske i åresvis hjelper deg ikke til å få det bedre.det kan hjelpe deg at det kan virke for omgivelser for det er noe annet men hjelper ikke deg i lengden.når du ikke klarer å finne ut av alt dette hva det er så er det lurt å prate med fastlegen som kan hjelpe deg til å forstå alt dette og eventuelt søke deg til behandling for noe skjuler seg der når du våkner med tårer og driver og skjelver og svetter men hør på rådet mitt å bære maske kan være beskyttelse og forbannelse samtidig.men det vet du jo selv.
Til forsiden