Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Helligdager er noe forbanna dritt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Helligdager er noe forbanna dritt

april 1 2018 - 14:01
Jeg kan knapt huske sist jeg syntes det var kjekt med ferie, det var når jeg var barn og gøyale aktiviteter var lagt opp for oss. Det å ha noen som tar med deg opp på fjellet på ski, til hytta på langtur og påske-egg jakt... For meg betyr ferie: hytte, men min familie har ikke hytte lengre og de vi pleide å dra på fjellet med er ikke så nære lengre som de en gang var.
Hver sommer er for lang med de jeg er glade i og liker å være sammen med borte på ferie. I mange år hadde jeg ikke mulighet til å jobbe så da betydde sommeren for meg 8-9uker med ingenting annet enn ensomhet og vanskelige tanker. Og året etter ungdomsskolen var jeg hjemmeværende pga sykdom. Hver ferie minner meg på hvor vanskelig jeg synes det er å trives i eget selskap og jeg opplever at jeg også må late som om jeg har hatt det fint på etterkant og komme opp med et slags alibi for å ikke åpne opp for mye for den smerten jeg ofte føler på. Som regel holder det med "jeg har hatt det fint, hvordan har du hatt det og hva kjekt har du funnet på?"
Avatar

Hei

april 1 2018 - 23:25
Kjenner meg igjen i noe av det du skriver. Det er godt å ikke være alene om det. Håper du har en bedre påske
Avatar

Jeg liker ikke påskeferie i det heletatt

april 2 2018 - 12:05
Tusen takk for svar :) det er godt at påsken nesten er omme synes jeg. Håper at du har hatt en fin påske
Til forsiden