Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei I kvelden

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei I kvelden

juli 18 2017 - 22:01
Må få ut ting, Det startet med at jeg opplevde Incest inne i familien.

Nu er jeg utenfor familien. Familien min ble mer trussel og jeg klarte ikke mer å stole på dem.
Han som gjorde fæle ting mot meg fra barnehage og barneskole alderen er ikke mer skummel, men dem i familien min fikk jeg ikke til å stole på.

Familien ble de verste etter noen år. De visste at jeg var flink å holde på hemmeligheten. Og jeg gjorde det for familien.

Men denne hemmeligheten var ikke lett å holde på merket jeg når jeg ble eldre. Jeg sleit med sinne i arbeid, og mistet noen jobber. Angsten og Depresjonen, VELDIG Ensom følelese.
Avatar

Ingen som har kjent på dette ??

juli 19 2017 - 12:10
Er det bare meg..
Avatar

Re: Hei I kvelden

juli 19 2017 - 13:29
Jeg har ikke opplevd dette. Men som en utenfra tror jeg dette du føler og opplever er veldig vanlige ettervirkninger. Og at det nok er flere som kjenner seg igjen i dette.

Grunnen til at ingen kommenterer kan være så mangt som at de rette ikke har sett det ennå, til at det kanskje er et så følsomt tema at folk ikke så lett ønsker å gå inn på hvordan dette skaper ringvirkninger i forhold til andre på en mer generel basis.?
Avatar

Takk for endelig svar. Takk tusen takk skal du ha.

juli 19 2017 - 14:41
Jeg har kjent på senvirkningen ja, reddsel for familien pluttselig.. pga. oppllevd Incest inne i familien min. Jeg var den heldige som måtte oppleve det... Ikke alltid like lett å må leve med dette. Men jeg prøver å komme meg opp igjen....

Ville dem meg godt ?
Jeg begynte å tenke dette, eller spilte dem at dem var glad i meg. pga. Hemmeligheten jeg bærte for dem.
Avatar

Re: Hei I kvelden

juli 21 2017 - 23:28
pustpustpust: Det er garantert andre som kjenner seg igjen i det du skriver, men som jonathan er inne på, så er det ikke sikkert de har sett innlegget ditt eller at de tør å åpne seg på nett, eller at de orker å gjenoppleve minnene ved og snakke om det...

Uavhengig av om familien din var glad i deg på ordentlig eller ikke (som jeg selvfølgelig ikke veit noen ting om; det er det bare du og de som vet noe om), så finnes det andre mennesker her i verden som vil kunne være glad i deg på ordentlig. Men jeg synes det høres usannsynlig ut at de liksom skal ha "brukt masse tid og energi på å oppdra et barn uten å få noen følelser for det barnet"...

Husk også at du virkelig ikke er aleine om å ha opplevd incest og vanskeligheter med tillit i familien som en følge av det. Selv har jeg ikke opplevd noe slikt, og jeg veit ikke hvor vanlig incest egentlig er - men jeg har hvert fall skjønt at incest ikke er en uvanlig ting; folk er bare veldig flinke til å opptre normalt og unngå å bli tatt. Om man hadde visst hvor mange av de menneskene man møter hver dag som har opplevd incest, eller som har vært innblandet i incest på en eller annen måte, så er jeg sikker på at man hadde blitt ganske overrasket...
Til forsiden