Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei

mars 29 2017 - 01:47
Føler meg så ensom :( Sorry hvis jeg klager mye her men dette er den eneste siden jeg kan skrive ting på. Jeg sitter i leiligheta mi dag inn og dag ut.. alene.. føler meg totalt utenfor og vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre til tider :( Mange ganger tenker jeg at jeg hadde hatt det bedre oppe hos farmor i himmelen, for der hadde jeg hatt ei i familien som jeg stoler på og som jeg kan snakke med.. Men jeg har ingen i familien jeg stoler på lenger, absolutt INGEN :( Det er ett helvette :( Enkelt og greit.. Vet ikke hva jeg skal tenke eller føle, det er neimen ikke lett. Skulle ønske jeg hadde noen her med meg, for da føler jeg meg mye tryggere med en gang :( Ja, det var dagens utblåsning fra meg..

Takk for meg..
Avatar

Re: Hei

mars 29 2017 - 01:52
Hei til deg!
Avatar

Re: Hei

mars 29 2017 - 01:53
jeg vet ikke om du går innpå å sjekker inlegget ditt, men dersom du gjør det, så ønsker jeg bare å si at du kan prate med meg.. Legg meg til som venn?
Avatar

Heihei98

mars 29 2017 - 01:56
Kan legge deg til som venn jeg :)
Til forsiden