Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hat..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hat..

juli 28 2020 - 01:32
Hei.
Jeg ønsker å komme i kontakt med du som kjenner eller har kjent på hat til en eller flere personer. Hva det skyldes, og om du har gjort noe til gjengjeld eller bare gått videre.
Har veldig liten tillit til folk med titler innen psykisk helse som egentlig skal hjelpe andre. Egentlig liten tillit til folk i det offentlige generelt, derfor håper jeg å komme i kontakt med noen som har gått gjennom motgang og fortsatt kjenner på det. Jeg tror at det er oftest de som ikke har gått beine og hindringsløse veien som virkelig forstår..
Ønsker gjerne å utveksle tanker og "historikk". Særlig nå når jeg ikke har jobb, venner, ikke er aktiv med interesser, og ikke har sunne vaner tenker jeg ekstra mye på all motgang jeg har hatt, og ikke minst kjenner jeg på stort hat til flere. Er nok det siste som definitivt tar mest plass..

Vi kan gjerne prates på melding og evt over annen samtaleplattform for å holde kontakten (og siden de fleste faller av kontakten på melding..). Husk å legg meg til som venn hvis du sender melding.

Hvis du tror at du ikke kommer til å svare på meldinger som mange andre som har brukt denne nettsiden så er jeg ikke interessert. Jeg virker kanskje hard nå, men jeg orker ikke bruke mer energi på å skrive med folk som faller av kontakten/dialogen.

Vi kan gjerne også bli bedre kjent for mulig vennskap, hvis du og er interessert.
Avatar

pssssst

aug 2 2020 - 02:29
ville bare kommentere litt!
jeg så en interessant dokumentar
om fangeleir i japan under 2.verdenskrig
og der ble en som var fange intervjuet
og vet du hva han svarte
da han ble spurt om hva som holdt ham i live
jo da det var HATET mot fangevokterene
og ved nærmere ettertanke ganske logisk
for det er mye LIVSKRAFT i det
er du likegyldig har du gitt opp..
Avatar

Re: Hat..

aug 2 2020 - 10:43
Føler mye på hat. Og det er smertefullt. Fordi jeg har en livsinnstilling som tilsier at ingen fortjener hat. Jeg begynner dog å tro at hat kan ha sin plass. Mitt hat er oftest bygd på misunnelse over det jeg selv har mistet av muligheter i livet. Det er vanligvis ikke langvarig mot en bestemt person. Det kommer i bølger og øyeblikk, flere ganger i løpet av dagene. Gjerne ledsaget av sterk tristhet eller håpløshet.

Når jeg gikk ved en plass her om dagen hvor folk solte seg og badet. Føltes det som jeg sank ned i bakken og ville dø, hver gang jeg så ei pen dame som solte seg eller de kule kisene dems. Så kommer det stikk av hatfølelser mot folk som egentlig ikke har gjort meg noe. Så kan man diskutere; når har egentlig et annet menneske gjort noe mot deg? Dette høres sikkert banalt ut for mange som sliter med psykiske problemer, men da vet de ikke hvor vonde og sterke disse tingene kan bli.

Ja. Disse negative følelsene er en drivkraft til handling når de gode følelsene er borte. Så får vi prøve å bruke dem vel. For min del blir svaret at jeg må ta opp konkurransen og gjøre alt som står i min makt for å bli frisk og bli en bra nok mann. Jeg kan liksom ikke hevne meg på enhver suksessfull person tenker jeg
Avatar

Hat

aug 2 2020 - 22:20
aliengang72: Veldig godt poeng i det du forteller om!

Ingenvitsen: Kjenner meg igjen i det du skriver om, selv om det ikke er det jeg føler mest hat til. Men misliker klart at de fleste har tatt forbi meg i livet, både jevnaldrende og yngre personer, som har oppnådd mye mer enn meg. Som å stå igjen på den samme togstasjonen som jeg har gjort i mange år. Det er og en ekstrem kjip følelse når jeg har gått forbi fine damer som er ilag med andre eller som jeg har vært for sjenert til å ta kontakt med. Håper du blir frisk og får tro på å finne ei fin dame.
Avatar

Re: Hat..

aug 2 2020 - 23:24
Takk, Runey for håpet.

Regner med at hatet ditt er mer personlig da. Noen som mobbet i skole eller på jobb. Eller ødela et forhold. Du trenger ikke si noe du ikke vil. Jeg vet ikke helt hvordan man forholder seg til et veldig personlig rettet hat. Kanskje litt med en person jeg kommer på akkurat nå. Men det er igjen type sak hvor jeg ikke føler det er gjort så mye galt mot meg. Jeg bare avsluttet all kontakt, og lever med de indre smertene jeg har. Føler ingen lyst til å ta kontakt og "skvære" opp. Kanskje det er litt annerledes hvis personen mer tydelig har gjort noe råttent mot en...
Til forsiden