Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har lyst å isolere meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har lyst å isolere meg

des 29 2019 - 12:47
Noen andre som kjenner på følelsen av å isolere seg når man har skikkelig kjipe perioder? Jeg vet det er normalt å miste motivasjon. Men nå er jeg der hvor jeg egentlig "har lyst" å dra dyna over hodet å bli der. Alt er så grått ute, jeg er trøtt, trist og motløs. Jeg tenker altfor mye, og det drar meg nok lenger ned. Jeg har en jobb å gå til, som heldigvis tvinger meg ut. Men ellers er det vanskelig. Jeg vil jo ikke være sånn. Men romjulen er kanskje spesielt vanskelig.

Jeg er ganske sikker på jeg har en forverret tilstand på vinteren. Altså vinterdepresjon. Men jeg kan ha dårlige perioder ellers på året også. Men vinteren, som jeg en gang elsket, er blitt en tid hvor jeg helst vil gå i hi.

Jeg vet ikke helt hva jeg ville med dette. .. bare lufte litt tanker.. i grunn..

Klem til alle ????
Avatar

Isolere seg

des 29 2019 - 16:52
Hei

Kjenner meg veldig igjen I det du skriver, jeg føler det på samme måte når man har det vondt å mørkt. Har market spesielt den siste tiden at jeg vil bare at dem rundt meg skal ta avstand fra meg. Er så lei av at jeg skal påvirke dem rundt meg negativt. Selv om dem prøver å prøver så godt dem kan å hjelpe meg så føler jeg bare for å være alene med meg selv. Jeg synest det er helt forferdelig hvordan en slik tilstand kan ødelegge så mye for meg. Dama mi også prøver så godt hun kan å jeg ser ho sliter å er lei seg ofte når hun må takle mine vonde tanker å følelser. Hvordan kan en slik tilstand føre til at du blir rett å slett død innvendig? Det du brydde deg om før spiller ingenrolle lenger. Alt er bare et ork et liv I mørket. Følelsesløs blir man mørket er vanskelig å bli kvitt…… Klem tilbake
Avatar

Takk for svar

des 30 2019 - 23:44
Jeg tar avstand, men kjenner at det er jo ikke så bra for meg heller. Jeg tenker at jeg tillater meg noe isolasjon, men ikke for lenge. Det blir ikke bedre. Vi er ikke skapt slik. Men hvis du har en samboer kan jeg forestille meg at det kan bli litt verre med hensyn. Håper du er flink å klare å si i fra når du vil være for deg selv. ( når du virkelig mener det. )

Håper du har noen som kanskje kan hjelpe deg med dine tanker. Jeg skal begynne på noe i januar.

Klem
Til forsiden