Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har fått nok. Etter å ha prøvd alt så skal jeg endelig ta kvelden

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har fått nok. Etter å ha prøvd alt så skal jeg endelig ta kvelden

aug 18 2022 - 21:47
Jeg er så dritt lei av alle som forventer så jævlig mye av oss med mentale problemer. Jeg er dritt lei av å slite meg i stykker hver jævla dag fordi jeg ikke har "lov" til å ta livet mitt. Livet MITT. Visst faen er selvmord egoistisk. Jeg har ALL RETT til å ta det valget for mitt eget beste i stedet for å tilbringe de neste 70 årene på denne miserable planeten. Det er over 600 000 timer i ren tortur. Det er like egoistisk å tvinge folk til å leve et liv de aldri ba om, og ikke ønsker, kun fordi man er ukomfortabel med selvmord.

Jeg har gjort ALT riktig. Jeg fortalte en lærer i 3. klasse at faren min banket meg opp og mishandlet meg og familien min. Hun ga meg kjeft og sa jeg ikke skulle spre løgner. Jeg kontaktet barnevernet som 12-åring etter å ha brukt en hel dag på å tørke opp blod fra broren min sitt rom etter faren min hadde gått berserk. De inviterte han på kaffe for en samtale og jeg hørte aldri noe mer fra dem. Jeg fikk derimot gjennomgå for å ha sladret til barnevernet. Jeg kontaktet PPU-tjenesten på ungdomsskolen når jeg selvskadet meg og vurderte å ta livet mitt. De henviste meg til en psykolog som anbefalte at jeg begynner å trene og spise sunnere.

På videregående møtte jeg til stadig opp trøtt og med blåmerker. Jeg ble mobbet foran lærerne hver dag. De var mer opptatt av å minne meg på at jeg aldri kommer til å bli noe om jeg ikke fokuserer mer på skolen. Jeg droppet ut for å jobbe 100% så jeg kunne flytte ut, og ble sittende fast i drittjobber innen salg og kundeservice hvor man får betalt for å bli kjeftet på, mobbet og latterliggjort. Etter et selvmordsforsøk endte jeg opp på NAV i 4 år samtidig som jeg gikk til flere forskjellige psykologer i DPS som var mer opptatt av å bli kvitt meg enn å hjelpe.

Siden det har jeg tatt hele videregående som privatist, fått mastergrad og godt betalt fast jobb. Jeg går på antidepressiva. Jeg hører på "self-help" podcasts, mediterer, trener, spiser sunt - gjør ALT RIKTIG. For det skal bli bedre, ikkesant? Om man bare holder ut og pusher seg selv, så blir det bedre etterhvert? Ikke faen.

Jeg er like deprimert som jeg var da jeg var 6 år gammel. Alle rundt meg er like egoistiske, kalde, onde og jævlige som de alltid har vært. Verden er like dritt som den alltid har vært. Hver eneste dag er så sinnsykt tung at jeg føler jeg kommer til å kollapse. Jeg orker ikke å tilbringe en eneste dag til i en verden som hater meg blant folk som ikke kunne gitt mer faen. Jeg er så sliten av å måtte late som om jeg er lykkelig og oppegående fordi folk synes det er så utrolig ubehagelig med noen som ikke er helt A4.

Ingenting gjør meg glad. Ingenting. Jeg vet faen ikke hva glede er for noe. Jeg går helautomatisk gjennom livet og prøver å tenke så lite som mulig så jeg ikke stryker ned. Ingen medisiner fungerer. Ingen psykologer hjelper. For det er ikke hjernen min det er noe galt med, det er denne jævla planeten full av ondskapsfulle kjøttsekker som kun er i stand til å leve i sin egen boble og utnytte alle og alt de kan.

Jeg er så sykt sliten og dritt lei av å ha dårlig samvittighet. Som om selvmord er å gi opp eller tape noe. Det er faen meg ikke det. Jeg er en av de uheldige som har vært gjennom så mye dritt i livet at det ikke finnes noe glede igjen. Det er ulogisk for meg å være her om jeg ikke får noe positivt ut av det. Og jeg skal faen ikke være her fordi noen egoistiske tullinger tror de har rett til å mene noe om saken.

Avatar

Re: Har fått nok. Etter å ha prøvd alt så skal jeg endelig ta kvelden

aug 18 2022 - 23:55
Hei "likegyldigpille"

Ser tydelig at du har det svært vanskelig. Forferdelig å høre alt det traumatiske som har hendt deg. Vi håper du tar kontakt med oss på Hjelpetlf 116 123, tar kontakt via chat eller skriver inn på veiledningstjenesten. Du fortjener hjelp!
Vennlig hilsen Administrator
Avatar

Re: Har fått nok. Etter å ha prøvd alt så skal jeg endelig ta kvelden

aug 21 2022 - 21:37
Sendt deg en venneforespørsel.
Og en rimelig lang melding også.
Tenker at du egentlig ikke vil ha venner, ikke med dette innlegget. Ikke grunnen til at du postet det liksom.
Men.......
Til forsiden