Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har du også en kald, uempatisk, vanskelig mor ?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har du også en kald, uempatisk, vanskelig mor ?

des 12 2022 - 12:15
Jeg lurer på om noen kjenner seg igjen i denne historien ?
Og ønsker å komme i kontakt med andre som har tilsvarende erfaringer.

Jeg jobber som psykoterapeut, og ønsker å jobbe mye mer online og hjelpe andre til å gå veien mot å få et godt liv og komme over sine erfaringer.

Derfor vil jeg gjerne komme i kontakt med andre med en slik bakgrunn, for å treffe 3-5 personer online, og gjøre noen korte intervju om hvilke behov de har - så jeg kan forstå behovene bedre (siden det er en god stund siden jeg selv slet med dette). Samtidig har jeg gått hele veien selv- til å leve godt med meg selv og andre, så jeg kan hjelpe andre både faglig og personlig.

Min mor var (og er) kald, lite empatisk, selvopptatt og kritisk. Hun er ikke diagnostisert, men jeg mener hun er en tekstbok narcissist. Hun bryr seg kun om seg selv. Hun refererer kun ut fra egne behov.

Da jeg var liten, så fremsto hun utad som en god mor og alt så ut til å være i orden, men følelsesmessig kunne hun være slem, og jeg følte meg veldig alene og ubeskyttet. Jeg ble på en måte overlatt til å vokse meg selv opp følelsesmessig - og kunne aldri ta for gitt, at jeg ble møtt på en kjærlig måte.

Det tok meg lang tid før jeg skjønte at det var hun, og ikke jeg, som gjorde at livet var så tøft og vanskelig. Selvfølelsen ble rammet. Alle de vonde følelsene, depresjon, å ikke kjenne meg selv, å ikke føle seg elsket og trygg, å slite med relasjoner, å være så usikker på meg selv, og alt det som fulgte med.... Ikke forstå relasjoner, ikke forstå grenser, ikke klare å ivareta megselv godt nok, å ikke føle at jeg hadde rett til å være som jeg var... osv.

Jeg vil gjerne komme i kontakt med noen som har en tilsvarende bakgrunn, og som kan tenke seg å bli med videre i et online forum, for heling. Men for å unngå å legge igjen mange personlige opplysninger, så tror jeg det beste er om du sier hei, så kan jeg legge deg til som venn her, og så kan vi snakkes kort i et mer privat forum, og om det passer, så kan jeg intervjue deg (ca 30 min). Håper det høres greit ut!
Avatar

Re: Har du også en kald, uempatisk, vanskelig mor ?

des 12 2022 - 12:35
Heisann. Jeg har også vokst opp med en narsissistisk mor, og har den dag i dag flere traumediagnoser.
Avatar

Nysgerrig

des 21 2022 - 22:02
Hei. Jeg er nysgjerrig på dette, vokste opp med en narsissistik mor og sliter veldi med det.
Avatar

Tar du betalt?

jan 2 2023 - 13:52
Er dette å anse som reklame for en gesjeft som de du vil hjelpe må betale for?
Avatar

Hei

jan 30 2023 - 22:33
Kjenner meg igjen.
Avatar

Re: Har du også en kald, uempatisk, vanskelig mor ?

mai 10 2023 - 12:16
Kjenner meg veldig igjen i det du skriver.
Til forsiden