Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Har "alt" men glede kjennes som rennende sand mellom mine fingre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Har "alt" men glede kjennes som rennende sand mellom mine fingre

jan 6 2020 - 01:51
I høst en gang hadde jeg "20-årsdag". For depresjonen og angsten som kanskje var der, eller kom senere. Ikke så nøye, den kan få være med på feiringa.

Etter flere år i hva som bare kan beskrives som helvete, møtte jeg min nåværende kone og siden har vi sten for sten bygget (mest snublet) oss et liv med hus og barn og hvit duk på bordet til jul og dugnad i idrettslaget på æren. Såkalte skikkelige folk.

Men jeg ble aldri kvitt nissen på lasset. Han sitter bakpå der og erter meg og gjør narr av meg.

Jeg tenker fortsatt de mørkeste tanker.
Nissen er forbannet flink til å fortelle meg om alle mine feil, og han trekker alle de positive minner om meg selv ut av bagasjen min. Dårlig gjort.

Hvorfor kan jeg bare ikke glede meg over de flotte barna våre? Alt vi har fått til mens verden har presentert oppoverbakker og avgrunner.

Gledene føles som rennende sand gjennom mine fingre. Fy på nissen! Hvorfor vil du ikke la meg være i fred?


Tanker i natten...
Avatar

Hei

jan 6 2020 - 02:41
Kjenner meg igjen i det du skriver. Jeg har alt jeg kan ønske meg, verdens snilleste og flotteste mann, 2 fantastiske barn, nytt hus, jobb som jeg trives i, gode venner, og et godt forhold til resten av familien og svigers. Men alikevel klarer jeg ikke å finne glede ved meg selv. Jeg har alltid hatt dårlig selvtillit og et dårlig selvbildet. Jeg føler aldri jeg er bra nok selv om jeg ofte får anerkjennelse og bekreftelse. Uansett hva jeg gjør eller uansett hvordan jeg ser ut så kommer dette trollet inn i hodet mitt og sier til meg hvor udugelig jeg er og at jeg aldri vil bli bra nok. Og det minner meg på de gangene jeg har feilet. Jeg har alltid sett på meg selv som en sterk person, men nå føler jeg at jeg drukner og jeg skjønner ikke hvorfor jeg føler det slik.

Akkurat nå prøver jeg bare å holde hodet over vann.
Til forsiden