Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Håpløshet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Håpløshet

aug 11 2016 - 18:14
Hei!
Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive eller spørre om, men må få ut litt desperasjon.
Jeg har ME(mildeste grad), og en familie uten forståelse, hverken for hva diagnosen innebærer eller for meg som person. Får noe hjelp, men langt unna tilstrekelig. Jeg har tre barn som jeg elsker og setter stor pris på. De prioriteres over alt annet.
Min mann har noe forståelse, men ikke nok til å redusere jobb eller sine interesser særlig. Han kan reise på lange turer i jobbsammenheng, og ikke se problemet med at noen andre skal hjelpe meg da han er borte.
Det er vanskelig, nesten umulig å tilrettelegge en "normal" hverdag når jeg har blitt syk,
Livet er stadig tøft, og jeg mister mer og mer motet til å holde ut. Jeg makter ikke å være hjelpesløs og utslitt lenger. Har oftere og oftere tanker om at flertallet som har noe med meg å gjøre i hverdagen hadde fått et lettere liv uten meg. Dette er noe jeg også får ganske tydelige hint på ukentlig.
Avatar

:)

aug 12 2016 - 16:14
Hei. Kan veldig lite om ME, men det er ikke rart at du blir deprimert av en vanskelig hverdag. Det eneste rådet jeg har er å prøve å komme i kontakt med andre som har ME. Det å snakke/skrive med noen som sliter med det samme som deg selv, har for meg vært veldig godt. Da møter du forståelse og får støtte. Da kan du kanskje få råd om hvordan din familie og dine venner kan få større forståelse for din hverdag. Selv om du er syk, er du en viktig person for de rundt deg, særlig barna dine. En syk mor er bedre enn ikke noen mor.
Til forsiden