Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Håløst tilfelle?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Håløst tilfelle?

april 1 2019 - 14:41
Jeg vet ikke helt mer det er å si.
Jeg er så dypt deprimert som jeg aldri tidligere har vært, og jeg har slitt med depresjon halve livet. Jeg er snart 40, så det er mao en del år.

Jeg har forsøkt å snakke med familie. De blir irriterte og nevner sine egne problemer, "tror du alt er så lett for meg da, som sliter med..."
Jeg har forsøkt å snakke med, tja, venner er vel å ta i, men bekjente? De sier "skjerpings, sånn kan du ikke tenke / holde på".
Jeg går til psykiater. Jeg er satt på høydose antidepressiva, mye høyere enn anbefalt maks dose, det hjelper ikke. Terapien hjelper der og da, noen timer senere er det tilbake til gamle mønster.

Jeg vet ikke hva mer jeg skal prøve jeg. Forum, selvhjelpssider, trening, mindfullness, altså jeg er helt stuck nå. Skal jeg bare gi opp? Hva nå?

Dette høres kanskje ut som ren syting og klaging, men. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre videre.
Avatar

Hei

april 1 2019 - 15:59
Det er ikke syting og klaging men noen ganger blir pårørende slitne også.jeg vet hva du mener for jeg blir også trist og vil alltid de skal forstå mine også.Det er ikke lett å forstå.Jeg går hos psykolog og syns han er kjempe flink men når jeg drar fra han føler jeg at jeg nå bærer på alt etter timen.Jeg har det nå som deg og jeg er opptat de skal forstå men de er slitne og da blir jeg trist og lei meg.Jeg er heldig og har kompis som sliter mye selv så vi finner støtte i hverandre.Du er ikke sutrete men du ønsker de skal forstå deg noe dem ikke alltid gjør.akkurat det med skjerpings syns jeg var dårlig sagt av vennene dine.Har du tenkt steder du kan møte folk som har det likt som deg bortsett fra forumet?jeg skjønner deg så mye når det gjelder det der med pårørerende.
Avatar

Hei

april 1 2019 - 16:08
Jeg har selv slitet halve livet forskjellige behandlingsopplegg også videre.Man må holde ut uansett hvor jævlig tøft det er.Hva med å bli med i mental helse hvor du bor for der kan du møte folk som har det litt likt tro meg det har mye å si.De bekjente som sier skjerpings det er bare uvitenhet.Når du skrev halve livet så betyr det at dette er kjent for din familie og de kan bli slitne de og.Det er ikke lett når jeg blir trist og lei meg jeg er glad jeg har behandleren min.Jeg ser hvor slitne mine er og jeg blir trist og lei meg.så jeg skjønner deg godt altså.
Til forsiden