Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

HASTER // Vennen min har tenkt til å drepe seg ikveld // HVA SKAL JEG GJØRE

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

HASTER // Vennen min har tenkt til å drepe seg ikveld // HVA SKAL JEG GJØRE

jan 5 2017 - 19:54
Hva skal jeg gjøre. Hun sier at det eneste som kan bringe glede inn i livet hennes er en gutt som ikke liker henne tilbake. Hun sier hun gir opp og sendte meg en Snap for et par minutter siden og sa at imorgen er jeg død. Hun har nevnt at det er noe som har skjedd med henne før som også har gjort henne mer deprimert, men det ser ut som gutten var det som tippet glasset. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå. For det første er jeg veldig glad i henne men også tror jeg ikke jeg greier å leve med skyldfølelsen resten av livet mitt. Derfor prøver jeg å få hjelp her til hva jeg skal si eller gjøre for å få henne til å ombestemme seg. Jeg syntes kanskje hun burde få hjelp av en psykolog for det ser ut som om hun virkelig har mye som plager henne og trenger noen å snakke med det om.

Hjelp er tatt veldig godt imot
Avatar

.

jan 5 2017 - 20:18
Hvis det er slik at du har grunn til å være redd så ringer du politiet eller ambulanse og ber dem foreta en velferdssjekk da personen har truet med å tatt sitt eget liv, og du har rimelig grunn til å anta at personen vil gjøre det.

Dette er IKKE ditt ansvar å forhindre.
Til forsiden