Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Grubling 24/7

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Grubling 24/7

mai 22 2017 - 16:10
Satt bare denne artikkelen her på "depresjon", kunne også satt den på "angst" (Er egentlig en god blanding)

Håper noen der ute tar seg tid til å lese dette innlegget, og kan gi meg et godt svar.:)

Du skjønner at jeg sliter veldig med "tankemønsteret" mitt (hvis det er det det kalles?) Som det står i overskriften: Jeg tenker 24/7! Tenker på ALT mellom himmel og jord. Dukker opp nye "bekymringer" i huet mitt HELE TIDEN. Når hjernen min først har bestemt seg for at det, det skal jeg få lov til å bekymre meg for gir det liksom ikke slipp!

Tankene mine skaper bl.a. usikkerhet og angst. Noe som er veldig frustrerende hverdag. Ofte tenker jeg på noe jeg egentlig ikke er noe redd for i det hele tatt. Høres rart ut, jeg vet!

Uansett er dette veldig slitsomt, som jeg sikkert har nevnt tidligere i denne mest "rotete" teksten. (haha)

At tankene bare kommer er en ting, men at de ikke forsvinner igjen er det verste! Jeg vet godt hvorfor de ikke forsvinner, det er fordi jeg ikke lar de være i fred. Og da tenker du sikkert "jaja, ok". Problemet mitt er at jeg ikke har andre ting å fokusere på enn de derre tankene, så da blir det bare sånn at de bare kommer og kommer.. Sry vet det ble mye på EN gang! Hvordan skal jeg få gi slipp på de derre tankene?! Håper på svar, snille folk! :) Hilsen jente 13, haha :)
Avatar

Grubling 24/7

mai 22 2017 - 16:46
Hei er du bare 13 år ??

Huffda det er ungt å ha så mye slitsomme tanker.

Har du en bestevennine, venner som du kan være åpen med ?
Går du til Psykolog å får snakket ut om angsten, depresjonen din..
Du skal ikke gå rundt å ha Angst og Depresjoner alene, i hvertfall ikke i så ung alder.
Klem.
Avatar

Tankekaos

juni 4 2017 - 19:41
Jeg hadde store problemer med tankekaos. Det ødela konsentrasjonen min på jobb og gjorde at jeg sov for lite. For min del hjalp det med samtaleterapi hvor jeg fikk pratet ordentlig om noe av det som surrer i hodet mitt, pluss at det hjalp veldig å starte på Cipralex. Oppfordrer deg til å fortelle fastlege eller helsesøster hvordan du har det, det finnes masse god hjelp å få!
Til forsiden