Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gir opp snart

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gir opp snart

mai 5 2019 - 20:44
Nå har jeg veldig lyst til å gi opp å være i live. Alt jeg gjør er visst feil. Ihvertfall det jeg får høre. Har nettopp hentet medisinene mine så har nok tabletter å ta.
Avatar

Hei

mai 5 2019 - 21:36
Leit å lese att du føler det slik!
Men ikke gi opp!!
Alle gjør feil, det er menskelig og feile! Send meg gjerne en mld med snap nick eller noe om du vil prate
Avatar

Hei

mai 5 2019 - 22:14
Trist du har det slik nå.bestill time hos lege i morgen så du kan prate med noen om det du bærer på.
Avatar

Re: Gir opp snart

mai 5 2019 - 22:24
Hva er det du trenger for å gjøre livet litt bedre?
Avatar

hallo

mai 5 2019 - 22:56
at du har det slik det er ikke bra
vet alt om hvor du er nå altså
følg mrsfreaks gode råd
kontakt lege i morgen
det hjelper utrolig nok
hvis du klarer å åpne da
gi det en sjanse ;)
Avatar

Hei

mai 6 2019 - 05:02
Trønderjenta hvordan går det med deg?går det bedre enn i går.husk at alle gjør feil.Håper ting ordner seg for deg.
Avatar

Til Slitentrønderjente

mai 6 2019 - 08:06
- "Alt jeg gjør er visst feil. Ihvertfall det jeg får høre."

Kanskje du har gjort noen feil - eller kanskje det er de andre som tar feil. I don't know.

Uansett: Sometimes you have to do things wrong, in order to do things right...

_ _ _


- "Nå har jeg veldig lyst til å gi opp å være i live. (...) Har nettopp hentet medisinene mine så har nok tabletter å ta."

Hvis du virkelig har tenkt å gjennomføre et selvmord, så hvert fall ikke bruk tabletter som selvmords-metode. Risikoen for feil, samt livsvarige skader etter at du våkner opp på sykehuset, er altfor stor til at tabletter kan anses som en lønnsom metode.

Jeg sier ikke dette for å oppmuntre deg til å ta selvmord - men hvis du faktisk har tenkt å gjøre det så bør du i det minste benytte en metode som mer garantert sikrer deg det resultatet du søker, og som ikke bare ender opp med å gjøre livssituasjonen din verre i ettertid...

Jeg har den perfekte selvmordsmetode. Med den oppnår man død raskt, helt smertefritt (euforisk faktisk), relativt billig, og en begravelse hvor det er mulig med åpen kiste... Metoden er til og med vitenskapelig testet på dyr, i tillegg til å være suksessfullt benyttet av mennesker som har begått selvmord. Og nei, metoden er ikke basert på våpen, henging, piller, dop, kutting eller andre typiske metoder. Det er rett og slett den ULTIMATE måten å dø på (hvis metoden utføres riktig, vel og merke - som skal være ganske enkelt og rett fram hvis man har riktig utstyr til metoden).

Men siden vi lever i et svært strengt samfunn på enkelte måter, hvor både selvmord og rådgivning av selvmord er ulovlig, så kan jeg derfor ikke spre kunnskapen om denne metoden... Det er så tragisk, ettersom jeg veit hvor mye hodebry og emosjonell belastning det er for deprimerte mennesker å forsøke og finne den mest egnede selvmordsmetoden på egen hånd. (I've been there...) Det å måtte leite og overanalysere hver eneste metode man kommer over, fører bare til enda mer unødvendig frustrasjon og oppgitthet på toppen av depresjonen. ("Hvorfor skal det være så jævla vanskelig å dø riktig?!")
Avatar

Til slitentrønderjenta

mai 6 2019 - 11:42
Kjære deg så vondt å høre at du strever sånn. Vet ikke hva du går igjennom, men hvis noen gir deg følelsen av at du bare gjør feil så er det veldig trist å høre at du ikke blir møtt med den omsorg og forståelse som du kan ha behov for. Det er ingen mennesker som er perfekte og aldri gjør feil. Vi alle gjør det. Men når man ikke har det så bra Psykisk så kan det oppleves sånn at alle er ute etter å ta oss på noe og ingen forstår hvor vondt vi har det. Når vi sliter Psykisk, er deprimerte eller har en form for Psykisk lidelse så ser vi ikke ting så klart som vi ville ha gjort hvis vi var friske. Har vært tett rundt personer som har slitt mye Psykisk og vært dypt ned i mørket. Jeg har sett at selv om ting kan se håpløst ut en stund så fins det lys i andre enden av tunnelen. De personene har blitt bedre når de har fått god oppfølging og riktig hjelp. Jeg ser du skriver at du har fått medisiner og at du tenker at de kan være din vei ut av dette livet. Kjære deg ta kontakt med lege å be om hjelp. Noen som kan følge deg tett opp. Jeg forstår at du er sliten og at det kan virke som en lettvint løsning å bare ta en masse tabletter for å gjøre slutt på alt. Men tro meg, det er ingen god løsning. Jeg tror at det finnes håp for deg med god oppfølging og den rette hjelpen. Livet har så mye å by på når bare lyset får slippe inn så vi ser forbi det mørket vi er inni. Har du behov for å skrive til meg på PM, så legg meg gjerne til som venn.
Jeg håper du søker hjelp og at du blir møtt med god forståelse og får hjelp. Ikke mist motet kjære deg, det er håp for deg også :)
Avatar

Re: Gir opp snart

mai 6 2019 - 13:19
Jeg kom meg igjen denne episoden også takket være kattene mine. De ville ikke la meg bære i fred. Så får en håpe ting blir bedre snart ellers vet jeg ikke hvor lenge jeg orker å ha det slik.
Avatar

Re: Gir opp snart

mai 6 2019 - 20:18
Katt er bra! Hva er det de, som er fagpersoner kanskje, mener at du gjør feil? Hvor gammel er du?
Helt opp til deg å svare på dette selvfølgelig. Føler med deg, er i en vond spiral selv.
Avatar

Tyrinne79

mai 6 2019 - 21:42
Behandleren på psykiatrisk poliklinikk mener jeg ikke gjør noe for å bli bedre på angsten. Han mener visst at jeg sitter på ræva og ikke gjør noe. Hadde meg med en fra hjemmetjenesten og han var ikke enig. Jeg tvinger meg ut nesten hver dag. Er i butikken, ute og går tur med en treningskontakt 2-3 ganger hver uke og prøver å få til et besøk hos foreldrene hver uke. Men det er visst ikke nok. Vet ikke hva mere jeg kan gjøre. Kjenner at depresjon kommer for fullt. Er 40
Avatar

Re: Gir opp snart

mai 6 2019 - 23:11
Høres ut som om du har en ræva behandler. Er det noen mulighet for å bytte?
Avatar

hmmmmm

mai 7 2019 - 23:26
ja kanskje bør du bytte behandler
hvordan er kjemien dere i mellom?
altså kjemi er det meste
det er helt sikkert
håper ting ordner seg
husk hauges kloke ord:
FREMTIDEN KAN BRINGE MED SEG VEIER VI IKKE VISSTE OM
okay?
stå på!
jeg heier på deg ;)
Til forsiden