Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Går ut over partner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Går ut over partner

jan 30 2021 - 18:39
Hei
Jeg sliter noe med depresjon å når jeg er i mine perioder er jeg veldig langt nede. Ser negativt på meg selv(veldig) velger bort viktige ting som Mat. Samt jeg tar det kjæresten min sier ofte feil. Eller kroppen reagerer feil for hode vet det ikke er slik han mener. Noen tips til hvordan håndtere dette.
For bare å si det kjæresten er veldig omtenksom ovenfor dette. Jeg tenker bare dette må være slitsomt i lengden
Avatar

Re: Går ut over partner

feb 2 2021 - 18:49
Hei
Jeg opplever lignende, selv om jeg ikke vet om det jeg føler er depresjon eller ei siden det svinger opp og ned. Jeg har ingen spesielle tips, men når du tror at du reagerer feil så kan du huske på at dere er kjærester for en grunn, dere bryr dere om hverandre og evt. krangler/uenigheter vil dere løse opp sammen. Kanskje la kjæresten få høre hva du tenker? Ofte overtenker man noe som den andre allerede har glemt. Så det beste er vel å snakke sammen om det.
Avatar

Re: Går ut over partner

feb 3 2021 - 21:34
Vær veldig tydelig om hvordan du har det. Hvis du sliter må du slå igjennom med at du har det vanskelig og at du trenger hjelp fra ham.

Jeg mistenker at min egen kjæreste kom hit og spydde ut sine vanskeligheter for fremmede og fikk forferdelige råd uten å noensinne åpne seg for meg slik at jeg kunne vite hvordan han hadde det og kunne reagere tilsvarende. Åpne deg for sin partner.
Til forsiden