Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fra en deprimert til en annen. Les:)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fra en deprimert til en annen. Les:)

april 26 2018 - 23:32
Jeg er 30 år gammel(kvinne) og har hatt mentale utfordringer helt siden starten av tenårene. Det er gode dager og det er veldig dårlige. Krevende dager med en vond angst som jeg bruker all min energi på å holde i sjakk. Når den endelig slipper litt taket og gir meg fred kommer depresjonen snikende.

Selv om det gir meg en viss trøst å lese litt på dette forumet, er det også trist å se at det er så mange der ute som sliter så vanvittig. Spesielt unge mennesker. Jeg har selv vært der og unner ingen å ha det så vondt med seg selv, spesielt ikke i den alderen der.

Hvis det er noen her inne som trenger noen å snakke med så ta gjerne kontakt med meg. Jeg vil gjerne hjelpe.
Avatar

Re: Fra en deprimert til en annen. Les:)

april 26 2018 - 23:41
Ps! Er ikke kristen, hvis noen lurte. Skal ikke frelse eller pushe jesus på noen. Var kav dritings når jeg registrerte meg her - derav nicket.
Avatar

Re: Fra en deprimert til en annen. Les:)

april 29 2018 - 12:45
Hei.
Vil gjerne ha noen å prate med. Depresjonen slår meg ned hver morgen, begynner å bli ganske desperat etter å føle meg bedre. Vil bare sove hele tiden, men med mann og unger er jo det umulig. Er så utrolig tungt å komme seg gjennom dagen. Vil gjerne føle litt glede i livet igjen.
Avatar

Flere?

mai 19 2018 - 19:06
Bare skriv til meg:)
Avatar

Re: Fra en deprimert til en annen. Les:)

juni 1 2018 - 21:23
Jeg vil bli din venn. Jeg er ikke en creep.
Til forsiden