Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forvirret

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forvirret

juni 7 2020 - 23:33
Eg hadde ein samboer i 8 år, no er da snart 4 år sio eg gjekk ifra han. Eg blei veldig forandret som person med å bu med han, eg er ei sjenert og stille jente mens han var ganske så, ja han tok stor plass i eit rom. Han overkjørte meg rett og slett.
Men etter eg for ifra han så finner er liksom ikkje kjærlighet lenger. Eg tenker på at kanskje depresjonen som gjer at eg føler da slik.
Eg vil så gjerne føle på den følelsen av å være forelsket igjen, men uansett kva eg prøver så er alt liksom bare heilt tomt. Og da blir eg veldig forvirret at..
kvifor skal eg ikkje føle kjærlighet igjen?
Er da meint eg skal være åleine resten av livet mitt?
Sjelen min føles bare heilt tom, og er vanskelig å «gi» kjærlighet og.
Eg føler at når eg ser meg i speilet så ser eg meg men da er bare skallet av meg. Innvendig så er da ganske så tomt... eg har aldri hatt venner å snakke til med heller, eller psykolog. (Noko eg kanskje burde ha hatt) men når eg endelig hadde guts til å gå til lege for å få hjelp så sier ho at eg ikkje trenger da. Eg må bare komma meg ut og treffe folk.......
da er enkelt når du er «redd» folk ......
Til forsiden