Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fortvilet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fortvilet

jan 22 2021 - 18:10
I snart 1 år nå har jeg følt meg så utrolig fortvilet da det meste i mitt liv tydeligvis faller til grus i mine hender. Har vært uten arbeid i snart 4 år, og totalt uten inntekt i 2 år. Søkt nær 2000 stillinger bredt, men få intervjuer. Som jeg kunne tenkt meg en jobb der jeg får sjansen til å vise hva jeg kan, få en lønn og ikke minst etter koronaen slippe «arbeidssøker» i sosiale sammenheng. Nå merker jeg at familien skranter og står etterhvert på bar bakke uten noe. Vet ikke engang hvordan et lite snøre i håpet ser ut.
Avatar

pssssst

jan 23 2021 - 04:57
trist å lese
vet ikke hvor du bor
men kanskje har de
såkalt fontenehus der?
hvor man kan komme
gradvis ut i jobb igjen?
bare en tanke
et innspill
vit: heier på deg
just go for it ;)
Avatar

Hei

jan 23 2021 - 08:13
Har du mulighet til å omskolere deg. Fra, 1 februar kan en søke gjennom samordna opptak.
Vernepleier, Sykepleier eller barnehage?
Avatar

Tips

jan 23 2021 - 21:27
Har du prøvd å få jobb i dagligvaren? De krever som regel ikke så veldig mye annet enn at du er oppegående og sosial. Nå kan dette ha endret seg og variere fra butikk til butikk, men jeg klarte å få jobb i butikk tross sosial angst så det er ikke umulig. Er kanskje ingen drømmejobb men all erfaring er god erfaring. Masse lykke til!
Avatar

Hei på alle!

jan 24 2021 - 18:01
Tusen takk for gode innspill fra dere her inne. Skal helt klart ta med meg dette og gå op igjen, men merker at stegene blir tyngre og tyngere å gå. Mvh Tommy
Til forsiden