Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forsvinne..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forsvinne..

des 29 2019 - 15:09
Nå bør det ende snart. Jeg ser jo at ingen bryr seg.. Selv i disse tider med økt fokus på selvmord, ensomhet osv. Være ærlig med venner også, ingen følger opp. Ingen passer på. Eksen bryr seg heller ikke. Skal og vil ende alt ila uka. Er lei av å late som. Lei av å tåle. Late som at jeg har så mange som bryr seg, at jeg har et liv. At jeg er noe. Jeg er ingenting. Jeg er et null... Eksen har rett, jeg er slitsom, suicidal, arr på armene.. Når skal dette en ende ta tenker jeg? Jeg er sjef over mitt eget liv, så den enden må vel jeg ta. Ari Behn hadde en kjæreste og familie som elsket han, jeg har ikke. Likevel tok han livet av seg, hvorfor skal jeg leve da? Meg vil ingen savne, min bortgang blir det ingen nyhet av..
Avatar

Hjelp...

des 29 2019 - 15:29
Ingen svarer meg.. Ved meg ligger en pakke Zoloft med 98 tabletter, en ny pakke Paracet og en boks med Naproksen.... Jeg vil ta de.. Ingen av vennene mine svarer meg.. -heller ingen her.. eksen har blokkert meg igjen. Jeg er kjempe desperat... hjelp.. Kan noen holde meg opptatt og bort fra selvmordstanker?

Ta kontakt med hjelpetelefonen 116 123. Der er det alltid åpen. ADMIN
Avatar

Ikke tenk sånn

des 29 2019 - 15:43
Jeg kjenner igjen tankemønsteret. I går gikk jeg en tur. Og tenkte at en dag, plutselig møter du noen eller det skjer noe som snur livet totalt. Da blir livet godt igjen. Dersom man begynner å snu tankene, oppsøk det positive :-) skjer bra ting. Ikke følg de dårlige tankene :-)
Avatar

hva er bra?

des 29 2019 - 15:48
Jeg prøver å fokusere på det bra, men ikke engang vennene mine tar kontakt med meg. Ingen å snakke med.. være med.. Da tenker jeg jo selvfølgelig at livet til alle er bedre uten meg, jeg er bare masete og kjempe avhengig av folk.....


Trygler eksen nok engang.. om å bare ha noen der.. Jeg kan ikke være alene.. Jeg klarer det ikke..
Avatar

Re: Forsvinne..

des 29 2019 - 16:44
Du er ikke i noen form for behandling for den mentale helsetilstanden din? Jeg tror det er det viktigste man kan gjøre når man sliter på den måten. Ikke at jeg har helt samme erfaring som deg, men det hjalp å oppsøke lege igjen, selv om jeg trodde det ikke var håp for bedring i min svært depressive tilstand.

Sett fra et annet perspektiv, så handler det like mye om at din sosiale krets mangler ressurser for å støtte deg i det du går gjennom. Det er derfor det er så viktig å oppsøke profesjonell hjelp, tenker jeg, selv om jeg godt kan skjønne at det blir sårt å føle seg avvist av de nærmeste. Du har ingen familie å søke støtte hos?

Etter min erfaring er det verdt å leve for muligheten til å skape endringer i sitt forhold til seg selv, som igjen kan skape ringvirkninger i alle andre situasjoner i livet. Det er så klart naturlig å søke relasjoner til andre mennesker, men det viktigste er å nære en sunn relasjon til oss selv, så vi blir i stand til å støtte oss selv mest mulig fra innsiden og ikke føle oss like avhengig av bekreftelse fra andre.

Også er det viktig å huske at årsakene til selvmord er sammensatte, så det tjener ingen hensikt å sammenligne seg med deler av andres livssituasjon før deres bortgang. Det er nemlig ikke alltid ytre omstendigheter er nok for å gi oss en følelse av mening når ting er i ubalanse innvendig, og det er helt individuelt hva som skal til for at den enkelte kan oppnå bedring.

Jeg håper iallfall du kommer i kontakt med lege eller noen andre som hjelpe deg å takle motgangen du opplever nå, og få deg på bedringens vei!

Avatar

altså

des 29 2019 - 19:36
jeg skjønner hvordan du har det
jeg har vært der selv
i det totale mørket
og som eidsvåg bla synger
mørket har et grådig begjær
hvor enn du snur deg
blir bare verre og verre
men vet du hva?
husker ikke hvem - men tygg litt på den
BRYTEREN TIL LYSET STÅR I MØRKET
jeg heier på deg ;)
Avatar

....

des 30 2019 - 22:57
Jeg har psykolog.. og en fastlege som nå vet om depresjonen.... De er jo ikke tilstede 24/7 - og sånn som nå i ferien, så trenger jeg noen. Om så bare en klapp på skulderen som sier :" heia, kjør på".. Men det er jul og nyttår, alle er opptatt med sitt...

Min omsorgsperson som alltid var der for meg.. han forsvant jo.. og er det for en annen nå. han støtter en annen nå, vil støtte henne..

I går bare skada jeg meg selv litt.. bare for å kjenne på noe annet..
Avatar

Re: Forsvinne..

des 30 2019 - 23:24
Det er bra du har kontakt med noen som følger opp. Hva med å ringe en av de ulike hjelpetelefonene i mellomtiden? Eller hvis det er akutt selvmordsfare, bør du for all del ringe et nødnummer/komme deg til akutten.

Dessverre går mennesker i livene våre videre noen ganger, og da må vi bare ta tiden til hjelp mens vi bearbeider følelsene våre og tar en dag av gangen. Jeg liker å tro at ting alltids kan endre seg på lang sikt.

Har du prøvd medisinsk behandling også, eller kun samtaleterapi?

Avatar

---

jan 1 2020 - 02:38
Jeg vil ikke ringe disse nødnumrene.. Liker å være anonym og skjule meg bak pcskjermen. Da kan jeg være så rå og ærlig.. vet ikke om jeg får til det over telefon.


Jeg har fått utskrevet antidepressiva, men ikke turt å bruke ennå. Fikk de rett før jul, legen nevnte at noen får økt suicidaltanker og han hadde en pasient som aldri før hadde hatt det og hun tok livet av seg. Jeg er allerede suicidal og vil ikke bli mer.. så venter med å starte til nyttår er over og jeg begynner i terapi hos psykologen igjen...
Til forsiden