Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler meg veldig deprimert om dagen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler meg veldig deprimert om dagen

juli 28 2016 - 22:08
For noen måneder siden mistet jeg faren min, dette kom veldig brått på og jeg har vel egentlig ikke følt at jeg har fått noe særlig støtte av hverken venner eller familie. I tillegg til dette har jeg slitt en del med depresjon tidligere og lurer vel egentlig på når det skal skje noe positivt i mitt liv.
Faren min døde midt i eksamensperioden så jeg prøvde å skyve vekk alle tankene og sorgen for å kunne fokusere på skolen. Nå når jeg har fått tilbake karakterene mine føler jeg at dette var forgjeves, det er tydelig at jeg ikke klarte å gjøre mitt beste, så nå sitter jeg igjen skuffet og har ikke fått bearbeidet dødsfallet. Håper det er noen her som har noen lignende erfaringer som jeg kan snakke med. Det hadde jeg satt veldig pris på.
Jeg har venner, men vil ikke plage de med mine problemer og føler de er lei av å høre om det.
Avatar

Kjære deg

juli 29 2016 - 14:07
Hei

Veldig trist at du mistet pappaen din. Det tar tid å bearbeide sorgen, og den vil nok aldri forsvinne helt. Du vil klare å ha en god hverdag, men du må ta tiden til hjelp.
Jeg vil anbefale psykolog-hjelp, det fikk jeg da jeg mistet bestefar og livet ble veldig tungt.

Etter jeg mistet min bestefar, tok jeg det veldig tungt. Jeg fikk mye fravær og gjorde det dårlig i fagene, men jeg stod eksamen noen måneder etter og det ble jeg veldig glad for.

Du skriver ikke om du bestod eksamen.

Du skriver att du mistet en som stod deg veldig nær i midten av eksamensperioden. Da forstår jeg att det er vanskelig å tenke på noe annet enn den du har mistet. Om du stod på eksamen, syntes jeg du skal være veldig stolt av deg selv!

Til slutt skriver du att du har venner, snakk med de!
Jeg har hjerte for å hjelpe folk, og jeg blir veldig glad om noen av mine venner vil åpne hjertet sitt for meg. Det viser tillit til meg. Jeg har også snakket om mine problemer til noen jeg stoler på, og det syntes de er bra. Jeg har slitt med depresjon og angst hele livet, men siste året har det eskalert. Da er det godt å ha noen å snakke med.

Vil du prate med meg , så er jeg bare glad for det!
Avatar

.

juli 29 2016 - 19:25
Tusen takk for svar. Jeg har sendt deg en privatmelding så håper det er greit og at du vil snakke der :)
Til forsiden