Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler meg som en kasteball i systemet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler meg som en kasteball i systemet

juli 22 2021 - 01:43
Hei.Har hadd flere runder med innleggelser på dps oppover årene.Har også blitt lagt inn på akutt sannerud flere ganger.Fastlegen min har flere ganger tatt diskusjonen med dps som ga meg medisinen jeg går på for 12 år siden.Men di har aldrig ville diskutert den.Burde jeg vært søkt inn på en annen dps enn den lokale,for og fått et annet syn på tingene.Føler at den medisinen jeg fikk da er en vidundermedisin.Den jeg bruker heter seruaqel.Jeg mener det burde vært utreda mere om medisinen hjelper meg eller ikke,når man har så mange nedturer siden man fikk den,det føles som man jobber mot en vegg,og man ikke blir hørt.Hadde ikke slike utslag på det psykiske plan før jeg startet med denne typen.Har prøvd to typer før denne,og hadde det mye bedre da enn nå.Så man kan jo spørre seg,hvorfor ble alt værre når man ble satt på denne medisinen.Kanskje det er noen som har brukt den,eller som bruker den nå,som har samme erfaringer eller andre dårlige erfaringer med denne typen.
Avatar

Re: Føler meg som en kasteball i systemet

juli 22 2021 - 10:10
Mener du at Seroquel er den medisinen du går på nå, og som du ikke er fornøyd med? Av alle medisinene jeg har gått på så er Seroquel den verste. Den ga meg ikke noe bedring rundt det psykiske, det eneste den gjorde var å få meg så sløv og trøtt at jeg sovnet. Og jeg sov nok fra før. Skal aldri mer putte i meg det jævelskapet der. Tok lang tid å få den ut av systemet også. Tar heller min psykiske uhelse anyday framfor å gå rundt som en zombie.
Avatar

Hei

juli 22 2021 - 10:55
Er helt enig med striper_ her . Er absolutt den værste medisinen jeg har gått på også . Jeg velger også heller min psykiske uhelse enn å gå på medisiner som bare gjør vondt værre . Jeg håper du blir hørt ang seroquel og at du vil trappe ned (svært viktig å trappe ned) og evt om du føler du trenger medisiner , bytte til ett annet preparat. Kjenner til mange som sliter mye mer enn de burde pga feilmedisinering .

Ønsker deg masse lykke til !
Avatar

Re: Føler meg som en kasteball i systemet

juli 22 2021 - 11:32
Du har rett til et medisinfritt alternativ. Du har også rett til å ha med deg en person til å snakke for deg dersom du ønsker det.
Til forsiden