Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler meg ikke normal

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler meg ikke normal

nov 6 2021 - 14:29
Hei,
Synes det er kjempe vanskelig å skrive om mine følelser, spesielt det og sette ord på mine egene følelser. Jeg føler jeg sitter inne med så følelser og har et behov for å få de ut ett sted. Jeg har lenge slitt med depresjon, men har ikke fått den hjelpen jeg trenger. For ett år siden gikk jeg til en psykolog i et halvt år, men følte jeg ikke fikk den hjelpen jeg trengte.. på den siste psykologtimen, mente hun at jeg skulle oppsøke helsesøster hvis jeg trengte mer hjelp. Jeg blir så oppgitt av det hele fordi jeg har slitt depresjon i mange år og føler meg så ensom med den følelsen. Jeg har hatt oppturer, men i over en lang periode nå så ser jeg ingen fremtid, jeg gleder meg ikke til noe lenger og føler jeg har bygget den perfekte fasaden. Jeg fikk besøk av to venninner i går, men da jeg våknet i dag så følte jeg meg utslitt og begynte å tenke over ting jeg sa til jentene, begynte å tenke om jeg oppførte meg som en normal person osv.
Det skal også sies at jeg gjorde det slutt med typen min for to uker siden, og nå føler jeg at den tryggheten er borte og at jeg føler meg mer alene. Jeg gjorde det slutt fordi jeg ikke lenger hadde følelser for han og fordi jeg følte selv at jeg ble avhengig av han på en usunn måte. Jeg så heller ingen fremtid med han og jeg følte heller ingen glede i det forholdet, borsett fra det første året med han. Jeg kunne ønske jeg kunne føle meg som en normal person, ha et liv som jeg er tilfreds med og føle mye mer glede enn jeg gjør nå. Jeg føler meg så langt nede og jeg føler på en slags tomhet.
Avatar

Re: Føler meg ikke normal

nov 6 2021 - 16:03
Det er ikke alt du beskriver her som nødvendigvis har med depresjon å gjøre, så hva slags hjelp trenger du egentlig?
Avatar

Julejente

nov 6 2021 - 22:12
Hvorfor skal trådstarter glemme meg? Dette vil jeg gjerne at du utdyper.
Avatar

Kanalisere og iverksette….

nov 7 2021 - 17:47
Hei J26, kjærlighetssorg og egenskuffelse er kjipe greier oppe i hengehodeperioder.

Klarer du å tvinge deg til å gjøre noe annet når du tenker avgårde, noe fast….trene, løfte på noe e.l ? Stå foran speilet og si tankerekkene høyt. Da får du sett på hjernen din fra et utenforståsted (….fra deg og bort til speilet).
Til forsiden