Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler meg bare I veien

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler meg bare I veien

nov 14 2016 - 09:06
Mulig de få venna jeg har og andre jeg har hatt kontakt føler at det er alt for mye med meg nå. Brudd for noen mnd siden, vært drit tøft I forholdet som var en stund. Så I 5 år har det gått ett. Og nå da I helga med alt som skjedde. 2 turer ned på legevakta I ambulanse. I går tryna jeg I dørstokken pga jeg var så svimmel og svimte a.legevakta ville ha meg ned, men etter en ekkel opplevelse med taxisjåfør hjem natt til søndag. Tørr jeg aldri å ta taxi igjen.
Og den behandlingen jeg fikk på legevakta natt til søndag ønska jeg ikke å få en reprise på.jeg trenger mennesker som er gjensidig.

Så føler jeg bare at jeg er I veien for alle. Og håper ikke det skjer noe mer nå. Det takler jeg ikke.
Og nå skal jeg til legen og redd for at jeg ikke kommer helt fram uten å svime av eller noe. Eller at det skjer på vei hjem. Er så sliten og dårlig form. Nesten ikke spist på ei uke eller sovi. Så på en uke så har jeg gått ned 3 kilo. Ikke at det gjør noe for kroppen min. Er ikke akkurat tynn.
Huff... for et liv. Skjønner ikke hvordan jeg skal klare meg nå I forhold til at jeg er dau sliten.
Avatar

Re: Føler meg bare I veien

nov 14 2016 - 10:26
Der har jeg vært og.

Det er så mangen mennesker som mangler empati og eller ikke forstår hvor mye verre de kan gjør det for oss som allerede må gå gjennom så mye smerte og trenger å bli tatt vare på. Og det det er fortsatt så mangen mennesker som tror at psykiske lidelser ikke finnes og at det er lett gjort å "bare ta seg sammen", lol

Men vet du ka ... drit i de menneskene ... du er ikke alene ... jeg og mangen andre her forstår hvordan du føler deg og hvor urettferdight det er å bli behandlet sånn

Det som hjelper meg litt av og til er å ta vare på meg sjøl ... om ikke andre er snill mot deg, så drit i de og vær snill mot deg sjøl ... kjøp deg noe kjekt å spise (om du ikke kan gå ut av huset, kan du bestille mat levert på døra?) ... selv om du ikke føler deg sulten, kroppen din trenger mat ... ta vare på kroppen din

Har sjøl en beauty-dag av og til der jeg kjøper meg ny make-up eller ta en ansiktsmaske, hårkur, peeling og en god bodylotion
Beauty-produkter kan du ihvertfall få levert på døren gjennom blivakker.no eller lignende onlineshops

Det høres kanskje dumt ut for deg men jeg syns at det er ganske terapeutisk å bokstavelig talt "ta vare på seg sjøl" og kroppen sin

Det hjelper ikke med smerten men det styrker litt mentalt syns jeg <3

Bor du i stavanger, så kan jeg komme innom med litt mat o.l.?

Avatar

Re: Føler meg bare I veien

nov 14 2016 - 17:21
Havna på legevakta etter ta jeg hadde vært hos legen og var på vei til toget. fikk en angstanfall, utrolig hvor mange som ikke tørr å bry seg, så mange som kjørte forbi og gikk forbi. Så kom det heldigvis ei dame med erfaringer selv med angst, så fulgte meg til legevakta. etter 5 timer, så fikk jeg snakke med verdens hyggeligste og empatiske lege. aldri møtt noen som var så forståelsesfull. trengte den oppturen, selv om hu var bekymra da jeg dro med toget. Hu sa hu hadde kjørt meg hjem, hvis hu ikke hadde gått rett på vakt nå. sånne mennesker burde det vært flere av på dne legevakta der og sikkert andre steder.

Bor ikke i nærheten av Stavanger, desverre. :( Takk for at du bryr deg :)
Avatar

Re: Føler meg bare I veien

nov 14 2016 - 19:22
Glad for at de tok hånd om deg og at du fekk en opptur :)
Hjelper deg legen ang. terapi for anfallene dine?
Avatar

Re: Føler meg bare I veien

nov 16 2016 - 17:49
Nja... Nei egentlig ikke. Pga jeg får de kun når jeg er drit sliten og super stressa. Men jeg får sobril jeg kan ta når de er som verst. Men vært sykt mye nå I det siste. Så rart jeg ikke har fått mer av dem før nå.
Men jeg er på en måte gitt opp av systemet. Så går kun til psykolog pga å ha noen å tømme tankene hos. Har vel lært meg mer å leve med detta. Orker ikke egentlig heller noe behandling mer eller noe. Vært I systemet I mange år og følt meg overkjørt av medisiner og terapi som ikke har funka I det hele tatt. Så med mindre det kommer en veldig bra kur I forhold til alt jeg har opplevd og sliter med, så går jeg mine egne veier nå. Selv om det er drit tøft og kommer sikkert til å få flere anfall og bli henta av ambulansen hjemme flere ganger. Men orker ikke frekke behandlere og bli stappa av medisiner. En dag går man bare nok av hele systemet. Og jeg har vært gjennom en del forskjellige behandlinger.

Så jeg står på som bare f... en annen hadde kanskje vært dau for lenge sida. Men jeg er sykt sta. Og kattene min gjør det sånn at jeg ikke vil dø fra dem.
Til forsiden