Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler meg alene og tung

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler meg alene og tung

nov 6 2021 - 19:49
Jeg er kone, har 2 flotte barn og mann, jeg er hjemmeværende og gikk på veggen i 2019, derfra har det gått opp og ned. men jeg siste 9 mnd har jeg slitt med mye helse angst og depresjon.
jeg venter forsatt på time hos psykologen, men det kunne ta tid.
Mannen min vet ikke hvordan jeg har det, jeg føler om jeg forteller om det så klager jeg...og hva kan han gjøre med det...
jeg føler inimellom at jeg bærer verden og familien min på mine skulder,,,jeg føler innimellom for å gråte...beste stedet mitt er på soverommet i mørket...der får jeg være i fred.
idag lurte mannen min på om han kansje skulle bestille en psykoklog...han trodde kansje han var litt deprimert..nå som det ble mørkere ute etc,...

det kan jo være...men jeg kjente jeg ble nesten sint...sefølgelig kan han være deprimert...men jeg tror han bare er litt neagtiv og kjeder seg... han kommer ikke til å bestille...for jeg kjenner han...

mannen min spurte meg istad om det var noe....jeg ville egentlig si at jo det er noe....noe som har vært i 9 mnd...men jeg klarer ikke..
jeg ser ikke noe positiv med ting...ikke noe å glede meg til...jeg er veldig flink til å maske...le og smile...så ingen ser det...
jeg føler meg alene...
Avatar

Re: Føler meg alene og tung

nov 6 2021 - 20:02
Hei :-) Så heldig du er som har flotte barn og mann da. Da har du jo mye å glede deg over.

Når du skriver at mannen din ikke vet hvordan du har det og at du samtidig blir nesten sint over at han sier han vurderer psykolog, ja da tenker jeg du har èn viktig oppgave som du bør ta tak i umiddelbart: Fortell ham! Han kan ikke forstå deg og din situasjon om du ikke forteller. Og du kan ikke vite hva det gjør med ham uten at du forteller og spør.

Skal du klare å se noe positivt ... ha noe å glede deg til ... føle mer fellesskap, ja da må du ta tak i dette og be mannen din sette seg ned og ta en prat.

Jeg forstår at det kan være vanskelig når en føler at alt er tungt, men jeg må jo si at om jeg hadde levd sammen med ei som ikke turte snakke med meg når hun hadde det vanskelig .... ja, da burde jeg kanskje gå ut av det da. Vil jo ikke være til hinder for at den jeg bor sammen med og er glad i - mor til mine barn - ikke tør å snakke med meg.

Så snakk sammen. Høres ut som dere begge vil ha godt av det.
Lykke til!
Til forsiden