Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler meg alene og tung

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler meg alene og tung

nov 6 2021 - 19:49
Jeg er kone, har 2 flotte barn og mann, jeg er hjemmeværende og gikk på veggen i 2019, derfra har det gått opp og ned. men jeg siste 9 mnd har jeg slitt med mye helse angst og depresjon.
jeg venter forsatt på time hos psykologen, men det kunne ta tid.
Mannen min vet ikke hvordan jeg har det, jeg føler om jeg forteller om det så klager jeg...og hva kan han gjøre med det...
jeg føler inimellom at jeg bærer verden og familien min på mine skulder,,,jeg føler innimellom for å gråte...beste stedet mitt er på soverommet i mørket...der får jeg være i fred.
idag lurte mannen min på om han kansje skulle bestille en psykoklog...han trodde kansje han var litt deprimert..nå som det ble mørkere ute etc,...

det kan jo være...men jeg kjente jeg ble nesten sint...sefølgelig kan han være deprimert...men jeg tror han bare er litt neagtiv og kjeder seg... han kommer ikke til å bestille...for jeg kjenner han...

mannen min spurte meg istad om det var noe....jeg ville egentlig si at jo det er noe....noe som har vært i 9 mnd...men jeg klarer ikke..
jeg ser ikke noe positiv med ting...ikke noe å glede meg til...jeg er veldig flink til å maske...le og smile...så ingen ser det...
jeg føler meg alene...
Avatar

Re: Føler meg alene og tung

juli 2 2022 - 20:10
Lurer på hvordan det går med deg.

Kanskje du har fått time hos psykolog nå og det derfor går bedre?

Det din mann kan/kunne ha gjort i forhold til din depresjon er/var jo å være støttende. Kanskje hjulpet deg og tatt mer ansvar for ting siden du føler at du bærer familien og verden på dine skuldre.

Lurer på hvordan det har gått, har du fortalt din mann om hvordan du har/hadde det? Eller kanskje funnet noen/en venn/venninne som du kan være åpen med og bli møtt av, i tillegg til psykologen?
Til forsiden