Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Følelser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Følelser

aug 27 2022 - 22:58
Helt siden jeg var liten har jeg unngått følelser fordi de ikke ble tatt imot på en god måte. Nå har jeg vært i behandling og fått følelsene mine tilbake. Men nå går jeg med følelsene på overflaten hele tiden. Kan plutselig begynne å gråte og jeg gråter nesten hele tiden, fra morgen til kveld. Føler meg veldig psykisk utslitt av dette. Det føles som en evig sorgprosess og som om jeg er i en dyp depresjon. Andre som har det slik?
Avatar

Re: Følelser

aug 28 2022 - 03:52
Hva sier behandlerne dine om dette? Det er jo de som har satt i gang prosessen, da har de også et ansvar.
Avatar

Re: Følelser

aug 28 2022 - 15:03
De sier bare at det er vanlig men dette tar virkelig knekken på meg
Avatar

Behandling

aug 28 2022 - 15:26
Jeg har også begynt i behandling på dps og blitt mye mer ustabil og dårlig , føles ut som jeg bare er ett stort åpent sår. Og fått det samme svar fra behandlere som deg , at dette er vanlig. Enig med Frikar , de har ett ansvar de også som har satt i gang prosessen. Har ikke noe lurt å komme med , annet enn at du ikke er alene om det... klem
Til forsiden