Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Følelsen av ingenting

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Følelsen av ingenting

jan 30 2017 - 12:21
I 2013 ble jeg diagnostisert med en depressiv lidelse. Etter det har jeg også slitt med angst og flashback etter ett overgrep jeg ble utsatt for. Men mye endret seg, og jeg føler ikke lenger den sterke tristheten eller den forferdelige følelsen av å være ubrukelig. Derimot føler jeg ingen verdens ting. Det er ingen gode dager og ingen dårlig lenger. Jeg har ingen motivasjon til skole, og den eneste grunnen til at jeg møter opp er konsekvensene hvis jeg lar være. Jeg eier ikke energi og sover store deler av dagen, og våkner like sliten etterpå.

Jeg drar meg gjennom dagene uten å føle noe som helst, og det begynner å bli veldig slitsomt å ikke reagere på ting, og ikke se noen grunn til å gjøre mitt beste og til å ta tak i livet mitt.

Noen idèer eller tips?
Avatar

Re: Følelsen ...

jan 30 2017 - 12:32
Trur du treng mykje tid og energi på å reparere skaden. Søvnbehovet og mangelen på energi til det daglege kan tyde på det. Ein kan ynskje positiv respons frå omgjevnadane, men folk trekker seg heller vekk frå personar med problem. Ynskjer at du tek små steg framover etter kvart. Og ver merksam på lyspunkt i kvardagen.
Til forsiden