Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Fluoxetin

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Fluoxetin

mai 23 2016 - 14:22
Hei.
Jeg skal begynne på antidepressiva og har fått resept på fluoxetin. Er det noen som har erfaring med den?
Hvilke bivirkninger har dere hatt?
Og hvor lang tid tok det før dere merket noen virkning?
Avatar

Re: Fluoxetin

juni 11 2016 - 01:49
Hei! Sent ute, men de bivirkningene jeg hadde var mindre matlyst og hetetokter. Merket ingen virkning og kunne ikke øke fra den minste dosen uten å få så mye bivirkninger at jeg ikke fungerte (søvnighet, mangel på konsentrasjon, gjespet konstant og ca 10 andre bivirkninger). Håper den fungerer bedre for deg! :)
Avatar

Re: Fluoxetin

aug 16 2016 - 23:49
Hei! Begynte selv på Fluoxetin nå i sommer, og merker en betydelig bedring på psyken min nå. Jeg har fått mer indre ro, og jeg er mer avslappet til ting nå, enn tidligere. Gråter ikke så lett lenger heller. Merker at jeg har mindre matlyst. Matlysten slet jeg forøvrig med fra før av, så ikke godt å si om tablettene har hatt stor betydning i så måte. Ble litt trøtt og redusert, men tror det kom av at jeg spiste så dårlig, og ikke pga. Tablettene. Jeg har begynt å ta vitamintilskudd ved siden av, og energinivået mitt er mye bedre nå!!
Avatar

Hei.

aug 19 2016 - 23:38
Jeg har positiv erfaring mtp depresjon. Er mer likegyldig nå, og gråter lite.
På min angst har den ikke hjulpet så mye...
Negative bivirkninger hos meg er tretthet, likegyldig og noe følelsesløs. Synes også jeg glemmer mer, og kan til tider bruke litt tid på å finne ordene.
Jeg bruker 40 mg dg
Lykke til!
Til forsiden