Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Flau og skamfull

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Flau og skamfull

sep 16 2017 - 22:38
Også er vi ned samme gamle vei. Og jeg som trodde alt gikk så bra. Ble permittert fra skole i 2016 og tenkte at ett halvt år bare slappe av skulle gjøre susen. Følte meg bedre raskt og kom ut i jobb, jobbet i 4 uker også en ny smell. Borte nytt halvt år før jeg begynte på skole igjen i august.

Nå kjenner jeg allerede at drivkraften forsvinner mer og mer, at det er vondere og vondere for hver dag jeg møter opp på forelesning, vanskeligere og vanskeligere å dra seg opp av senga om morgenen. Og ikke minst tøffere og tøffere å holde maska hver dag.

Ingen vet hvordan ting egentlig går nå, ingen spør, ingen bryr seg vell heller igrunn. Alt gjør bare.... Vondt. og om noen mot formodning vil være med meg er det alltid noe de må ha i retur (kjøres steder, kjøpes ting til de ikke har "råd " til selv osv)

Aner ikke engang hva jeg vil med dette... Alt føles bare så håpløst og ensomt.
Avatar

-

sep 17 2017 - 00:25
Stå på! Håper du lykkes med det du vil :) Har også kjent på skamfølelsen av å ikke klare det man forventer av seg selv, helt for jævlig å innse realiteten. Si ifra hvis du trenger en prat :))

Hilsen H
Til forsiden