Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Feighet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Feighet

mars 20 2020 - 13:54
Hva f*** gjør man når man overhode ikke vil leve, men er for feig til å ta sitt eget liv?
Avatar

Re: Feighet

mars 21 2020 - 02:45
Du bør flytte til et annet land, bytte landskspet
Avatar

Re: Feighet

mars 21 2020 - 04:03
Hvis du ikke har gjort det allerede, så vil jeg først og fremst anbefale å oppsøke profesjonell hjelp via lege. Ellers blir det litt vanskelig å komme med generelle råd uten å kjenne situasjonen bedre, men erfaringsmessig kan ting bli bedre med rett type støtte og praktiske grep som gjør livet mer meningsfylt.
Avatar

Re: Feighet

april 6 2020 - 01:05
Blaa_fisk skulle ønske det var så lett. Har bodd mange år utenlands, på forskjellige plasser. Trivdes godt, men hjalp overhode ikke!

Gummifisk, det er en av tingene som er vanskelig. Legene tror meg ikke, de vil ikke høre (fått slengt i trynet at de tror jeg bare er ute etter «happy pille») som er helt høl i huet, når de vet jeg ikke tar smertestillende engang, liker ikke medisiner. (Gått gjennom operasjoner uten noen form for medisiner, står skrevet i journalene mine til og med).
Har prøvd å få tak i noen andre å prate med, men kan ikke pga økonomi.
Til forsiden