Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Faen!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Faen!

jan 20 2020 - 10:26
Jeg bare føler meg så sint, så forbanna... Så i alt sinne så klinte jeg knyttneven i husveggen.. så hånden ser ikke så flott ut. Jeg husker ikke at jeg gjør det, jeg er bare så oppslukt i situasjonen, sinnet.. er redd for at jeg er på en litt skummel vei nå.
Jeg har angst for min egne følelser så at de skulle blusse opp en dag er ikke uvanlig men nå kjenner jeg at jeg sliter veldig.. akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre eller hva jeg skal si... :’(

Beklager hvis noen føler jeg skriver mye syteinnlegg..
Avatar

Re: Faen!

jan 20 2020 - 17:43
Ser ikke på dette som et syteinnlegg i det hele tatt, følelser er noe drit å hanskes med enkelte ganger, det vet jeg alt om, har slitt med en god del selvskading opp igjennom årene.
Det er mulig å få hjelp til angsten mot følelser og øve på å gjenkjenne de ekle følelsene før det går så langt men man trenger tips og råd fra de som har peiling på dette.
Avatar

Re: Faen!

jan 20 2020 - 18:13
Jeg får hjelp men... ja, det kommer vel ett bristepunkt for oss alle..
jeg er bare så vanvittig sliten og lei.. vil bare at alt skal slutte å være som vondt og vanskelig!
Avatar

Re: Faen

jan 20 2020 - 18:37
Jeg vet, det er psykoterror å ha det vondt hele tiden, det er uutholdelig og man blir desperat... og gjør desperate ting og handlinger been there done that.
Det som har hjulpet meg selv om alt virker svart og uten håp er psykomotorisk fysioterapi, har også kontakt med psykiatrisk sykepleier.
Avatar

Re: Faen!

jan 20 2020 - 21:41
Fighter1jente86: Takk for svar. Jeg har jo vært psykisk dårlig relativt lenge så mye er inget nytt, men hendelsen i dag var så overraskende og så ikke meg at jeg føler meg ustabil.
Det er godt å høre du har funnet noe som hjelper deg!
Til forsiden