Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Får ikkje psykiatrisk hjelp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Får ikkje psykiatrisk hjelp

feb 28 2017 - 09:17
Hei! No er eg litt fortvilt her eg sitter.
Sida eg var lita har eg fått hjelp innan for BUP og seinare voksen psykiatrien, så flyttet eg til bergen i 2013 og sa opp tilbudet innen for voksen psykiatrien i den kommunen eg flytta frå. I 2015 startet eg opp på antidep, men innsåg kort tid etterpå at deperesjonen var såpass stor at eg trengte samtaleterapi i tillegg. For meg har det aldri vore lett å sei ifrå at eg treng hjelp når det kjem til at eg har det vanskelig, som regel har det gått for langt og eg har truffet veggen eit par ganger før eg klarer å sei ifrå at eg har det vanskelig. No har eg fått avslag 3 ganger hos Kronstad DPS på samtaleterapi, og oppmodning til auking av antidepen i staden for. Eg merka eg blir litt fortvilt.. at det skal vere så vanskelig å få psykologisk hjelp når ein slit...
Avatar

Re: Får ikkje psykiatrisk hjelp

feb 28 2017 - 23:22
Hei! Så trist å lese!
Jeg vet hvordan det er, når man først tørr be om hjelp, for så å bli avvist... Det er vel det siste man trenger da.
Avatar

Re: Får ikkje psykiatrisk hjelp

mars 3 2017 - 23:45
Har du vurdert privatpraktiserende? Kan ikke så mye om de ulike tilbudene, men jeg mener det er veier å gå som er utenom det offentlige.
Avatar

Re: Får ikkje psykiatrisk hjelp

mars 3 2017 - 23:53
Anbefaler deg å gå til privat psykolog fremfor å søke DPS. Jeg har vært mange år inne i psykiatrien. Jeg fikk best hjelp av privat psykolog. DPS jobber på en måte som ikke er bra. Finnes nok noen i Bergen med avtale, sånn at du slipper å betale så mye. Ta gjerne kontakt hvis du vil snakke:)
Avatar

Re: Får ikkje psykiatrisk hjelp

mars 24 2017 - 12:19
Tusen takk for svar! Eg valte til slutt å gå til privat psykolog, skamdyrt! 1500 kr i timen.. men han fikk gjort ein utredning på meg og har no sendt inn ny søknad til dps, så satser på at det hjelper! :-)
Avatar

Re: Får ikkje psykiatrisk hjelp

mars 26 2017 - 14:51
Så bra! :)
Til forsiden