Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

F*ck tilbakevendende depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

F*ck tilbakevendende depresjon

feb 17 2019 - 11:00
Jeg har vært inne i en bra periode, som jeg håpet ikke bare var en periode... kommet i gang med arbeid igjen etter en tung og laaaaaang depresjonsperiod. Hvor jeg har følt meg lettere, vært sosial, kjent på det gode med livet, smilt og hatt det forsåvidt bra... men så, på et eller annet sted.. begynte jeg å tenke litt mer ‘destruktive’ tanker, som: har jeg egentlig venner, hvorfor ser kollegaen(e) sånn på meg, de liker meg ikke de, der ble jeg glemt igjen, ingen som ser meg, ingen som egentlig bryr seg om meg, hvorfor er det sånn? Er jeg så jævlig?! Fader, jeg er egentlig alene- helt alene..
Og jeg føler meg helt reelt alene. Den ensomhetsfølelsen er noe som alltid har vært der, eller i hvert fall så lenge jeg kan huske. Men noen ganger klarer jeg bare å gi litt mer f***.
Er det noen som har tips til ei som ikke vil lenger ned til det dype mørket?
Avatar

Re: F*ck tilbakevendende depresjon

feb 17 2019 - 15:18
Det beste tipset jeg har er og ikke høre på disse destruktive og negative tankene som kommer.

Lett å si men ikke så lett å gjennomføre, Jeg har alltid måtte kjempe mot disse stygge tankene som kommer og gir du deg bare for en dag og begynner og tenke over det så har det taket på deg og grubling vil ikke gjøre noen ting bedre.

bryt mønsteret du er i ved å nekte å tro på disse tankene, si til deg selv at det er ikke sånn det er bare depresjonen som prøver å lure deg ned i mørket igjen. hold deg aktiv og finn på ting så du ikke har tid til å sitte å gruble.

Og som jeg lærte av min psykolog så uansett hvor mye vi prøver selv så er det veldig vanskelig og overbevise oss selv om ting, så hvis du har noen du kan prate med som du stoler på så kan det hjelpe mye og få bekreftelse på at ting ikke er som du tror.

Jeg gikk før alltid og trodde ting om andre, trodde de ikke likte meg eller at jeg alltid gjorde noe feil. Nå har jeg lært meg til å trosse angsten og rett å slett spørre personen det gjelder om det er sånn som jeg tror. som regel stemmer ikke det jeg tror :)

Ønsker deg ihvertfall lykke til og håper du klarer å holde deg unna mørket igjen :)
Til forsiden