Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Etterlatte ved selvmord.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Etterlatte ved selvmord.

mai 1 2017 - 21:42
Hei,
Mi mor tok sitt eget liv for 3 måneder siden. Hun hadde dypt depresjon i mange år, hadde forsøktå dø flere ganger siden jeg var liten. Men uansett var det helt uventet.
Jeg prøver å takle situasjonen så godt jeg kan, fortsetter mitt vanlig liv, jeg går på skolen, jobb...
Men det er ikke alltid lett. Det er noen dager hvor jeg føler meg helt tomt for følelsen, glede, lyst. Jeg vil ikke opp av senga, men samtidig vil jeg ikke ligge. Jeg vil ikke treffe folk, men jeg vil ikke være alene. Da er det vanskelig å oppfylle forpliktelsene mine. Ikke minst fordi jeg har en jobb hvor jeg må hjelpe mennekser, jeg kan ikke vise at jeg har det ikke bra, at jeg er bare en kropp med ingenting inne lenger.
Jeg studerer for å bli vernepleier, men er i stor tvil om jeg kan en dag bli en god vernepleier siden jeg er ikke vært i stand til å hjelpe mi egen mor. Men også fordi i dette yrket er det så mye som er relatert til mi mor sykdom. Bare å snakke om institusjoner, medisin... da dukker opp vanskelige bilder i hodet mitt.
Så jeg lurer på om noen har oppleved den forferdelige situasjonen, å bli etterlatt ved selvmord ? Hvordan går vi gjennom det ? Blir vi lykkelig igjen en dag ?
Jeg vet at vi må la tid gjøre sin jobb, men av og til føler jeg at jeg aldri vil klare å komme over det som kjede og bli den samme personen jeg var før.
Avatar

Hei

mai 2 2017 - 21:55
Du skriver at du prøver å takle situasjonen... Men har du fått sørget? Har du fått være sint? Har du skreket? Har du grått? Helt normale reaksjoner på situasjonen din.
Har du turt å ta det innover deg slik at du kan gå videre?
Aksepter følelsene dine og aksepter at sorg o.l. vil komme tilbake.
Stor klem
Til forsiden