Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Erfaringer?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Erfaringer?

mars 7 2017 - 11:32
Hei. Jeg lurte på om noen av dere hadde erfaringer med å si til psykologen deres at dere slet veldig med selvmordstanker? Hva gjorde h*n og hva sa dere? Også er det noen av dere som vet hva som kjennetegner alvorlige selvmordstanker, det og være suicidal?
Avatar

Re: Erfaringer?

mars 7 2017 - 11:38
Da jeg slet veldig så ringte jeg psykologen min og sa at jeg trengte hjelp, så hun ringte fastlegen min og ordnet time hos henne for meg, og fastlegen fikk lagt meg inn på akuttpsykiatrisk for noen dager. Jeg har gode erfaringer med å be om hjelp når jeg trenger det. Når har jeg ikke psykolog lenger da, men går fast til verdens fineste fastlege annenhver uke. Jeg kan også dra innom der ellers mellom timer bare for å "si hei", få en klem og høre og se at hun er der, uansett. Om det så bare er for et par minutter. Håoer du klarer å be om hjelp! Send meg hjerne en privatmelding om du vil :) klem
Til forsiden