Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Erfaringer med medisiner? SSRI vs SNRI vs andre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Erfaringer med medisiner? SSRI vs SNRI vs andre?

aug 26 2016 - 12:59
Hei. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg vil gå på medisiner eller ikke, og lurer på om det er noen som kan fortelle meg hvilke erfaringer de har? Har prøvd Fluoksetin 60 mg dose, men den ble jeg meget flat og følelsesløs av, og det er en bivirkning jeg ikke fikser særlig bra. Derfor er jeg en smule skeptisk til andre SSRI også. Prøvde nylig Seroxat, men seponerte etter tre dager på grunn av store bivirkninger.

Så, hvilke medisiner har dere der ute prøvd, og med hvilken virkning? Noen anbefalinger? Som ikke gir vektøkning og avflating?
Avatar

Re: Erfaringer med medisiner? SSRI vs SNRI vs andre?

aug 26 2016 - 22:38
Har prøvd Remeron, Tolvon, Efexor(Venlafaxin), Cipralex, Wellbutrin og Brintellix. Den siste er den eneste jeg kanskje tror har hjulpet. Efexor dempet plager, men dempet det meste andre av følelser, initiativ etc så den ble jeg totalt usosial og stuegris av. Jeg gikk på den i 10 år. Hadde det helt ok, I det minste trodde jeg det selv, men som resultat mistet jeg alt jeg hadde av sosial omgangskrets og ambisjoner noe som jeg tror førte til at jeg gikk på en solid smell igjen her på fjoråret.

De andre gjorde stort sett vondt verre.

Medisiner bør være siste utvei når du ikke orker mer. Ikke vær for lett på hånden med de for de tøyser med hodet. (Min mening. Jeg har ingen forutsetning for å uttale meg bortsett fra personlige erfaringer).

Til forsiden