Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Erfaring med DYSTYMI? (alle depresjoner velkomne)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Erfaring med DYSTYMI? (alle depresjoner velkomne)

april 2 2018 - 14:43
Hei!

Første gang jeg er inne på denne siden her, ren frustrasjon over egen sinnstilstand og dystre utsikter for egen psyke gjorde at google ledet meg hit.

Er det noen andre her som vil dele litt om sin erfaring med dystymi/depresjon?

Flere runder hos DPS, medisin og selvhjelp har ikke bedret min situasjon.
Frustrasjonen over at jeg ikke "er meg selv", hverken for meg selv eller min familie, gjør at jeg nå for første gang strekker ut en hånd.

Oppegående og "ressurssterk" mann på 34 år bosatt på øvre Romerike med jobb/familie/hus, alt på "stell".
(Burde kalt meg selv kameleon...)
Avatar

Re: Erfaring med DYSTYMI? (alle depresjoner velkomne)

april 9 2018 - 17:01
Ingen..?
Avatar

Re: Erfaring med DYSTYMI? (alle depresjoner velkomne)

april 10 2018 - 19:45
Hei.
Jeg har ikke dystemi. Men føler vi er i samme båt på noe.. jeg har tvangslidelse som også gjør at man blir deprimert. For min del har det vart en stund nå, og det er tidkrevende.

Jeg er også en ressurssterk ung mann på 28. Også med alt på stell, med hus familie osv.

Har du fått medikamenter?Jeg håper det ordner seg for deg, og man ser her at depresjon/angst osv kan skje om du har livet på stell eller ikke..
Avatar

Depresjon

april 11 2018 - 19:20
Som mange andre her, har jeg slitt med depresjon i mange år. Nå er jeg 70 og har det bedre enn noensinne. For over 20 år siden fikk jeg en medisin, som passet meg veldig godt. Den virker som en slags filter, som gjør at jeg ikke går i kjelleren. Ellers er jeg i fin form, er mye ute på tur med hunden og er aktiv på mange fronter.

Jeg leste om en mann, Kristian Hall, som har hatt tunge depresjoner i mange år. Han klarte å komme seg ut av depresjonen på egenhånd. Nå skriver han bøker om selvhjelp og har en god nettside, med tips til praktiske øvelser. Han vet hva han snakker om, og jeg tror nok at mange har fått god hjelp her.
Lykke til !
Til forsiden