Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er redd jeg ikke vil syntes kvinner er så attraktiv etter pasert 30.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er redd jeg ikke vil syntes kvinner er så attraktiv etter pasert 30.

okt 20 2019 - 08:55
Har hatt en ekkel følelse i mange månder nå om at det bare går nedover fra og med nå.
Denne frykten startet med at jeg fant noen grå hår og merker litt forskjell fysisk på å være 23 år sammenlignet med 18.
Fyller 24 år om 1 uke.
25 to life lissom. At livet er mindre optimalt etter fylt 25.
Møtte ei ung kvinne igår på byen. (19 år) Hun spøkte med å kalle meg gamling.
Det traff meg litt hardt.
Positive er han ho var veldig "into" meg.

Tingen er at jeg akkurat nå føler jeg begynner og mestre de tingene de fleste gjør da de er 18-19.
Og om det bare går nedover fra nå såvil jeg ikke oppleve like sterk kjærlighet som jeg kansje kunne hadde jeg vært 18 år.

Selvfølgelig har jeg vurdert om dette er realistisk og konklusjon er at jeg bare ikke vet.
Har kansje hatt de verste svingningene i mitt liv. Blir utrolig tung av en liten tanke som dette.
Føler litt at de siste 8 år av livet mitt gikk til helvette for at jeg ikke har gjort de tingene jeg ønsket grunnet en haug med unnskyldninger.

Skulle gjort mye dumt de siste 8 årene isteden for at jeg gjorde ingenting.
Men angrer ikke for jeg vet at angsten har satt meg i denne situasjon og i 1000 andre alternative dimensjoner ville jeg nokk levd et ganske likt liv.

Er bare jævlig trist at det er sånn det er.
Kan noen hjelp meg med et mere positivt livsyn på fremtiden? :)

Avatar

Re: Er redd jeg ikke vil syntes kvinner er så attraktiv etter pasert 30.

okt 20 2019 - 13:18
Det nytter ikke å sammenligne seg med ideer om hva slags utvikling flertallet har gjennom livet. Fokuser på det du får til nå og omfavne følelsen av mestring når den oppstår. Du kan henge deg opp i hvor mye du skiller deg fra normen, eller du kan huske på at det er mange flere som er som deg, som ikke har fått utvikla seg eller opplevd ting til "rett" tid, uten at det begrenser mulighetene for alltid.

Så du må rett og slett bare velge hvor du vil ha fokus. Anerkjenn at du føler som du gjør, og gå videre. Det er ingenting i livet som tilsier at det er en viss alder hvor kjærligheten i et forhold oppleves sterkest. Det handler i hovedsak om hvor godt du resonnerer med den andre parten, og det koker ned til kjemi, ikke en tidsfrist.

Sett pris på deg selv for den du er nå, og innsatsen du gjør for å holde deg selv oppe. Det er et overdrevent fokus i samfunnet i dag på at livets lykke og muligheter ligger i vår yngre år, og det er feil. Du er din egen lykkes smed, som det så fint heter. Bruk energien din på tanker og aktiviteter her i livet som bygger deg opp og gir deg glede, så tror jeg det er gode odds for at brikkene faller på plass.

Ang. hvorvidt du ikke vil finne 30+ år gamle kvinner attraktive senere, så kan du med fordel reflektere over hvorvidt det egentlig handler om utseende, eller en projeksjon av din egen redsel for å bli eldre. Uansett, du vil antagelig se annerledes på det når du først har kommet i den alderen selv, fordi man pleier å tilpasse seg naturlig.
Til forsiden