Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Er noen grunn for meg å forsette livet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Er noen grunn for meg å forsette livet

okt 14 2018 - 22:41
Eg er mann på 33 år som lurer om livet mitt har noen grunn til å forsetter.

Siden sommeren i år har eg gått rundt å lurt på om det er en grunn for meg å forsette å leve. Eg den siste tiden isolert meg fra omverden og har kun en tanke i hodet mitt det er å avslutte livet mitt. Eg ligger hver dag å tenker over hvordan eg skal avslutte livet mitt. Tidligere denne uken skrev eg et avslutnigsbrev for livet mitt. Eg er no fortiden redd for å være alene av den grunn hvis eg blir for mye deprimert så kommer eg til å avslutte livet mitt. Eg har denne uken måtte fjerne alle skarpe kniver fra hybelen min slik at eg ikke har noe som eg kan skade meg.

Er det noen som kan hjelpe meg hva eg bør gjøre for å komme inn på bedre tanker.
Avatar

Re: Er noen grunn for meg å forsette livet

okt 15 2018 - 07:17
Hei. Det er leit at du føler det sånn. Har du snakket med lege om dette? Vil råde deg til å gjøre det, hvis ikke. Du kan få både medisinsk og terapeutisk hjelp. Personen over kommer også med gode råd, men det er ikke alltid nok å prøve å komme seg gjennom en sånn tilstand på egenhånd, så det lønner seg å oppsøke profesjonell hjelp også. Ved samtale med lege er det viktig at du beskriver akkurat det du har beskrevet her, så alvorlighetsgraden kommer tydelig frem og du får noen å snakke med så snart som mulig. Det er ikke uvanlig at selvmordstanker sniker seg inn i en depresjon som har vært ubehandlet over tid. Bare vit at de tankene er nok et symptom og ikke en definitiv sannhet, og at det kan behandles. I mellomtiden kan du ringe hjelpetelefonen som står oppført på denne siden, eller kirkens SOS: 22 40 00 40, hvis det blir for ille. Ønsker deg god bedring.
Til forsiden